2014-04-16 17:14Pressemeddelelse

Earth, Wind & Fire besøger Tobago

null

Fra d. 19. April til d. 27. April emmer Tobago af jazz musik. Festivallen er en hyldest til jazzmusik og den lokale musik fra Trinidad og Tobago, samt resten af Caribien. Hovednavnene er John Legend, Brandy, Earth, Wind & Fire, Keyshia Cole, Tessanne Chin, Tarrus Riley, R’Kardo Stevon og Chrycee.

Meget mere end musikfestival

Tobago Jazz Experience er med end en musikfestival, det er en hel perlerække af gode oplevelser med Tobago og Carribien i centrum. Udover at forkæle sig selv med dejlig musik, får man også rig mulighed for at opleve Tobagos autentiske caribiske stemning, opleve kulturen på Tobago og smage på de mange lækre kulinariske tilbud øen har.

Under festivallen afholdes bl.a. det berømte ”Bucco goat racing” hvor et makkerpar bestående af en mand og en ged løber om kap mod andre.  Man kan også nyde den fantastisk smukke strand Pigeon Point Heritage Park, som er kåret til at være en verdens bedste strande af CNN.

Musikken

Tobago Jazz Experience har både lokale og internationale navne, dette er festivallens første dag et godt eksempel på. Her spiller både Roy Cape All Stars featuring Blaxx, Tarrus Riley, Michael Boothman, Joel Phillip og Rhapsody Next

John Legend der bl.a. har hittet med sangen ”Ordinary People” og har vundet hele 9 grammy awards spiller d. 25. April. 

Er man vild med 70’er hits kan man godt gøre danseskoene klar til d. 27. April hvor Earth, Wind & Fire spiller. Earth, Wind & Fire har hittet med bl.a. ”September”, ”Let’s Groove” og ”Boogie Wonderland”.

Ønsker man at opleve fantastiske Tobago kan man til sommer rejse med Top Tours via London fra 8.998 DKK.

Til vinter kan man  rejse med Apollo direkte fra København til Tobago fra kun 14.548 DKK.


United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen