2021-04-27 12:54Pressemeddelelse

Drømmer du om at sejle "Over Atlanten" eller "bare" opleve St.Maarten!

For tredje gang har seks modige og kendte danskere takket ja til deres livs eventyr i ‘Over Atlanten’. Hvor Atlanterhavet byder på nye og uventede udfordringer for den stjernespækkede besætning, der i år bl.a. består af Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og Felix Smith.

Sæson 3 er lige startet på Kanal 5 og Discovery +, og du kan følge med den håbefulde gruppe, der er på vej over Atlanterhavet til St. Maarten. Og nu hvor Caribien åbner op, har du muligheden til at besøge denne smukke ø, hvor der er meget at opleve og drømme om.

Det er almindeligt kendt, at jo mere dagslys vi får, jo lykkeligere bliver vi som mennesker. Det er derfor ikke ualmindeligt, at vi føler os lykkeligere når vi er på ferie på en solrig destination. Ud over at få slappet af skaber vi flere endorfiner med alle de ekstra solskinstimer. Vi bygger gerne videre på denne følelse af glæde og deler her en række tropiske tips, til en fremtidig ferie til ”The Friendly Island”: St. Maarten.

 

Fantastiske dykningsmuligheder i det azurblåt hav

Det betagende azurblå hav omkring St. Maarten har en stående invitation til at udforske Caribiens imponerende undervandsverden. Dykkerentusiaster kan udforske ikke mindre end 55 forskellige dykkersteder rundt øen. Nogle eksempler værd at nævne; i Mullet Bay Beach finder du fragtskibet Gregory på ca. 15 meters dybde, eller udforsk det britiske krigsskib HMS Proselyte, der strandede nær hovedstaden Philipsburg og ligger på kun 6-14 meters dybde. Hvis du ikke har et dykkercertifikat, så book en ”vandretur” under vandet med Sea Trek og oplev Little Bays fantastiske undervandsverden, hvor du går under vand med en lufttæt hjelm på.

 

Oplev smukke Anguilla på en dagstur med båd

St. Maarten er den perfekte base for at udforske de omkringliggende øer i det Caribiske Hav. Smukke Anguilla ligger cirka ti kilometer fra St. Maarten og kan nås med båd på tyve minutter. Brug færgen, der afgår fra byen Marigot, på den franske side, eller vælg en privat båd eller en charterbåd, der afgår nær Princess Juliana International Airport på den hollandske side. Anguilla er kendt for sine smukke tropiske områder, og er den perfekte base for ultimativ afslapning. Du finder også enorme krebs her, lokalt fanget, som ifølge lokalbefolkningen er bedre end hummer!

 

Prøv verdens stejleste Zipline

Vågehalse bør bestemt besøge Rainforest Adventures, hvor verdens stejleste og hurtigste Zipline ligger. Denne attraktion som er kendt som den flyvende hollænder, starter ved et af de højeste punkter på St. Maarten. Du er garanteret et adrenalin ”rush”, da du opnår en hastighed på ca. 90 kilometer i timen. Ud over en smuk udsigt og en højere puls tilbyder Rainforest Adventures en række andre miljøvenlige dagsaktiviteter. Parken afgiver et minimalt miljøaftryk, og målet er at forbedre og bevare det naturlige og kulturelle miljø.

 

I Caribiens kulinariske hovedstad kan du gå på en kulinarisk jordomrejse.

St. Maarten er kendt som Caribiens kulinariske hovedstad. At bruge et par timer på en af ​​de kulinariske perler er derfor et must. En "Lolo" er et lokalt navn for en udendørsrestaurant, hvor maden tilberedes på grill. Lolos er ofte tæt på vandet, du sidder ved enkle picnicborde og serveres frisk fisk eller kød, og aftenen ender med at du oplever den storslåede, caribiske solnedgang. Sørg for at prøve de berømte romcocktails på Guavafrugten, sammen med en perfekt grilled kylling, ribben eller skaldyr serveret med ris, ærter og de lokale Johnny-kager.

 

Øen med mere end 160 eksotiske fuglearter

En tur til et tropisk paradis går hånd i hånd med at se og opleve eksotiske dyr. Ud over at finde dem i det azurblå hav er der også mange tropiske dyr på land og i luften. For eksempel er der omkring 160 forskellige fuglearter som har deres hjem på øen. Du kan vælge at gå rundt på øen selv, men de der ønsker at være sikker på at få billeder af sjældne arter, kan booke forskellige fugleture med en guide. Den brune pelikan er den nationale fugl på St. Maarten og er derfor et must for mange. Sværere at finde, men meget specielle, er de farverige kolibrier.

Om St. Maartens Turistbureau (STB)

St. Maarten Tourist Bureau er det officielle marketing- og turistbureau for den caribiske ø Sint Maarten, som er oprettet for at informere om øen, øge bevidstheden og fremme forskellige aktiviteter på øen for både turister og beboere. Sint Maarten er det mindste område i verden opdelt i to lande: øen har en hollandsk og en fransk del siden 1648, hvilket har resulteret i en helt unik kombination af kulturer. STB er ansvarlig for markedsføringen af ​​den hollandske del.

For mere information om St.Marteen klik her Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen