2016-01-19 09:43Pressemeddelelse

Download årets Trinidad & Tobago Carnival Calendar

null

Årets karneval på Trinidad & Tobago nærmer sig med hastige skridt. Selvom hovedarrangementet, der udgør Caribiens største karneval, først ligger d. 8.-9. februar, så er fejringen allerede nu i fuld gang med en lang række festlige arrangementer og events.

Det officielle samlede program, der tæller over 100 arrangementer, er netop blevet offentliggjort online og kan dermed downloades af alle interesserede. 

Foruden den store J'ouvert-fest, der ligger tidligt om morgenen på karneval-mandag, og de efterfølgende parader byder årets karneval bl.a. på den velkendte Soca Monarch-musikfinale, cricketspiller Brian Laras populære fest og en række helt nye events med dj´s, mad, sejlture og soca-musik.

Download karnevalkalenderen på http://www.ticketfederation.com/schedule

Planlæg jeres karnevalrejse på www.gotrinidadandtobago.corm

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen