2018-07-31 07:00Pressemeddelelse

Detox og total afslapning på Atlanterhavskrydstogt - med Star Clippers

null

Når årstiderne skifter, drager Star Clippers's sejlskib fra et farvand til et andet. I oktober sejler Royal Clipper fra Europa til Caribien og sørger samtidig for en fantastisk sejloplevelse over Atlanterhavet. I løbet af 16 dage er du, som gæst, for det meste til søs, hvor krop og sjæl får ro og fred - og for mange, en nødvendig pause fra et hektisk hverdagsliv.


Dette er også et krydstogt for enhver, der kan lide at sejle og nyde livet ombord. Du får tre lækre måltider serveret dagligt - med ekstra juice og croissanter til de morgenfriske - samt eftermiddagssnacks og natmad. I over to uger kan du blive ét med vind og vejr og følge solopgangen og solnedgangen. Se sejlene blive hejst og firet ned. Lytte til de knejsende sejl, de skvulpende bølger og naturens musik. Tempoet falder, og bekymringerne fordufter.

Der holdes foredrag for alle, der kan lide at lære. Bøger kan lånes på biblioteket, og kaptajnen fortæller gerne historier fra skibet. Mange af gæsterne hviler sig på liggestole og læser deres egne yndlingsbøger, tager en dukkert i poolen eller under sig et glas vin fra Tropical Bar, skibets charmerende udendørs bar.

Du kan også bestille en kropsmassage eller en mani- eller pedicure til hænder og fødder. Endelig kan du blot nyde skibet, uden at skulle i land.

Royal Clipper begynder krydstogtet den 25. oktober fra Lissabon og fortsætter til Portimão på Algarvekysten. Her er der mulighed for udflugter eller at slentre rundt i byen og smage på lokale sardiner. Efter en dag til søs er næste stop fiskerbyen, Safi, i Marokko, der byder på en fin, gammel bydel. Royal Clipper sejler derefter til De Kanariske Øer og ankommer, efter en dag til søs, ved Santa Cruz på Tenerife. Den frodige vulkanø byder på spændende sightseeing og mulighed for trekking til Spaniens højeste bjerg, Telde, som er 3.718 meter højt.

Så begynder en 10-dages sejloplevelse direkte fra Tenerife til Barbados. Du kan opleve delfiner, der springer over vandoverfladen og fugle, som følger med skibet. Start gerne nogle af dagene sammen med kaptajnen på dækket, hvor du kan høste ægte sejleerfaring. Hvis vejret tillader det, kan gæsterne undertiden få lov at styre skibet. At stå ved roret og selv sejle mod horisonten, giver et minde for livet.

Vel ankommet i Bridgetown, Barbados, efter 16 dage ombord, går du i land på en caribisk øperle.

Du er velkommen til at tilbringe nogle ekstra dage, hvor du kan nyde koralstrande og palmer, før du vender tilbage til Skandinavien. Du kommer hjem igen som et helt nyt menneske. Gammelt stress og jag ligger nu begravet på Atlanterhavets bund.

25. oktober, 16 nætters Atlanterhavskrydstogt med Royal Clipper fra Lissabon til Barbados, fra EUR 1,935 pr. Person i delt dobbeltkahyt.

Alle priser er eksklusive havneafgifter og fly til og fra krydstogtet.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, svømmebassin, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en pianobar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen