2019-01-21 08:41Pressemeddelelse

Derfor skal vinterferien gå til Alperne

null

Unikke vinterferieoplevelser venter i Alpernes bjerglandskab. Oplev Østrig, Italien og Tysklands bedste langrendsløjper med Cross Country Ski Holidays, som har dedikeret sig fuldt ud til vintersporten.

© Fischer Sports GmbH

En vinterferie i Alperne med Cross Country Ski Holidays byder på 20 forskellige regioner at vælge mellem i Østrig, Italien og Tyskland. Her får du og familien alt, lige fra en perfekt langrendsskiinfrastruktur til komplet uberørte snelandskaber.

Cross Country Ski Holidays’ langrendsskiområder og kompetente hoteller tilbyder fremragende service – hvad enten du har brug for individuel rådgivning, skiskole, guidede skiløb eller udlejning af udstyr. Tag familien med på helt nye eventyr i sneen, væk fra befærdede skiløjper, hvor I kan glide gennem den snedækkede natur og erobre bjergtoppene.

Fem gode grunde til at holde vinterferien i Alperne:

 1. De unikke Alper
  Et skieventyr i Alpernes højder giver et helt nyt perspektiv på vinterferien. Alpernes majestætiske bjergtinder kan noget, ingen bjergkæder i Norden kan. Glæd dig til storslåede panoramaudsigter, du aldrig glemmer og et garanteret instagram-venligt sceneri i hvidt og blåt.
 2. Snegaranti og gletsjerområder
  Mærk grænseløs frihed i Dachstein og Kitzesteinhorn i Østrig, hvor de lange gletsjerhældninger strækker sig 2.700 og 3.000 meter over havets overflade. Du og familien kan se frem til høj snegaranti og en utrolig alsidig destination. Gletsjerområderne tilføjer noget helt særligt til skituren for alle vintersportsentusiaster.

© Fischer Sports GmbH

 1. Højere luftlag
  Ruterne er lagt højt oppe i bjergene, i de tyndere luftlag, så du får det optimale træningsudbytte af skituren. Derudover får du en formidabel udsigt med på vejen.
 2. Standarder, der stiller krav
  Alle regionerne byder på høje skisportsstandarder. Cross Country Ski Holidays stiller store krav til deres hoteller og den service, der tilbydes til gæsterne. Du vil altid møde en vært med stor passion for sporten, og hotellerne tilbyder bl.a. leje af udstyr, mulighed for opbevaring og pleje af udstyr mm. Alle gæster kan forvente mindst én langrendsskiskole, servicestationer og fremragende infrastruktur og faciliteter langs ruterne.
 3. Tre kulturrige lande
  Sidst, men ikke mindst, byder vinterferien i en af Cross Country Ski Holidays’ regioner på møder med andre kulturer. Østrig, Italien og Tyskland gemmer på smukke, sneklædte omgivelser, spændende events for store og små samt lokal mad og drikke. Smag på kulturen med en sprød, østrigsk schnitzel, lækre antipasti i Italien eller tysk Weißwurst og kølige specialøl.

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidays er en gruppe af hoteller, som er gået sammen og specialiseret sig i langrendssport i Østrig, Italien og Tyskland. De er eksperterne, du vil have fat i, hvis du drømmer om unikke, aktive oplevelser på din næste skiferie. Udover at tilbyde fremragende faciliteter til langrend og ski touring afholder Cross Country Ski Holidays’ regioner kendte skimaratoner.

Cross Country Ski Holidays tilbyder mageløse skioplevelser i over 20 regioner og ophold på i alt 27 hoteller, alt sammen fordelt over tre lande; Østrig, Italien og Tyskland.

For mere information om Cross Country Ski Holidays’ regioner og hoteller besøg: www.crosscountry-ski.com

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen