2018-11-09 11:21Pressemeddelelse

Cross Country Ski Holidays - Den perfekte aktive ferie i snedækkede alper

null

Landskaber dækket af dyb sne, og sprød, krystalklar luft overalt. Dette er Alpernes imponerende univers. Sammen med Cross Country Ski Holidays kan du glide hen over de perfekte, plejede langrendsløjper eller off roade på de højeste bjergtinder på guidede ski tours.

Cross Country Ski Holidays er en gruppe af hoteller, der har specialiseret sig i vinteraktiviteter som langrend og ski touring uden for skiområdets grænser. Oplev grænseløs frihed, og grib chancen for at få god motion i flotte naturomgivelser.

Cross Country Ski Holidays tilbyder mageløse skioplevelser i over 20 regioner og ophold på i alt 27 hoteller, alt sammen fordelt over tre lande; Østrig, Italien og Tyskland.

Langrend – motion og meditation

Langrend er en meget trendy sport, hvor der, ud over vitalitetsaspekterne, lægges vægt på nydelse. At glide gennem et snedækket landskab i de smukkeste omgivelser kan endda fremkalde en meditativ oplevelse. Cross Country Ski Holidays er fuldt dedikerede til langrendsporten; skistederne er af høj standard, og der er professionelle guides tilgængelige. Der udbydes et hav af langrendsløjper, som kan bruges til klassisk langrend og skiløb. Den fremragende infrastruktur, med god skiltning, skiskoler samt sanitære faciliteter, gør ferien ekstra nem og bekvem.

Ski touring off pist

Drømmer du om at udforske vinterlandskabet og sneklædte bjerge, så er ski touring i uberørte omgivelser, langt væk fra pisterne, også en mulighed. På ski touring følger du ikke spor eller ruter, og der er ingen mærkning – kun det uberørte terræn og bjergtinderne. 

Kompetente og dedikerede guider garanterer dig en personlig og sikker oplevelse, så du kan bestige bjerge og glide gennem vinterriget i ren fornøjelse.

Men der er også meget andet at opleve. Regionerne, som Cross Country Ski Holidays dækker over, frister også med gletsjere, biathlon, løjper for skihopentusiaster, natte- og højfartslangrend, træning på rulleski under sommersæsonen og berømte events i Alpernes bjerge.

Det er nye tider! Vinterferier i Alperne handler ikke kun om alpint skiløb og snowboarding længere.

Ud over de veludviklede regioner er der også en række hoteller, dedikeret til langrend. De er udstyret med faciliteter, som er tilpasset kravene til langrendsløjperne: aflåste skirum, vaskeri, særlige arealer, hvor man kan vokse sine ski, informationservice og forskellige langrendspakker, man kan booke. 


Men det vigtigste ved hotellerne er, at værterne selv er skielskere og derfor gerne hjælper gæsterne med information og rådgivning.

En skiferie med Cross Country Ski Holidays bliver til en uforglemmelig oplevelse!

Om Cross Country Ski Holidays:

Cross Country Ski Holidays er en gruppe af hoteller, som er gået sammen og specialiseret sig i langrendssport i Østrig, Italien og Tyskland. De er eksperterne, du vil have fat i, hvis du drømmer om unikke, aktive oplevelser på din næste skiferie.

For mere information og booking:

www.crosscountry-ski.com

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen