2015-03-24 10:05Pressemeddelelse

Bestil et vinter-cruise inden 30. april og få 20 % Early Booking-rabat

null

I Caribien skinner solen også om vinteren

Skift den skandinaviske sne og kulde ud med blå himmel, krystalklart vand og høje palmer på en sejltur til en af Caribiens mange fantastiske øer. Et Star Clippers vinter-cruise i Caribien går til Windward-øerne, Grenadinerne, ABC-øerne, Leeward-øerne, Treasure-øerne eller Cuba, og uanset hvilken sejltur I vælger, er der garanti for flot vejr, fantastisk udsigt og optimale sejlforhold. På et vintercruise er der selvsagt også mulighed for at dyrke vandaktiviteter, gå på opdagelse blandt caribiske seværdigheder eller blot at slappe af og lade op til en lang vintersæson.

Få Early Booking-rabat på 20 %

Hvis I er hurtigt ude, kan I få Early Booking-rabat på udvalgte vinter-cruises i december 2015 og januar 2016. Booker I turen inden den 30. april 2015, får I op til 20 % rabat.

Et 7 nætters cruise til Cuba med Star Flyer afgår 6. og 13. december 2015 samt 10. januar 2016 til priser fra 1510 euro per person i delt kahyt. Bestil inden 30. april 2015 og få 20 % i Early Booking-rabat.

Et 7 nætters cruise til Windward-øerne med Royal Clipper afgår 5. december 2015 samt 2. januar 2016 til priser fra 1685 euro per person i delt kahyt. Bestil inden 30. april 2015 og få 20 % i Early Booking-rabat.

Et 7 nætters cruise til Treasure-øerne med Star Clipper afgår 12. december 2015 samt 9. januar 2016 til priser fra 1510 euro per person i delt kahyt. Bestil inden 30. april 2015 og få 20 % i Early Booking-rabat.

Alle priser er eksklusiv havneafgifter og fly til og fra cruiset.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største og højeste sejlskibe. De besøger ofte havne hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht. Alle tre skibe har dæk i teaktræ, pool, spisning i et uformelt miljø, den hyggelige Tropical Bar på dækket og en komfortabel pianobar. Skibene tilbyder første klasses indkvartering og restaurant.

På Star Clippers’ hjemmeside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan I finde din nærmeste agent og booke jeres Star Clippers cruise. Her kan I også læse mere om de forskellige skibe, deres ruter og hvornår de afgår.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen