2015-01-26 09:25Pressemeddelelse

Besøg 7 romantiske steder med Star Clippers

null

Cayo Largo, Cuba

Det lille ø-paradis Cayo Largo syd for Cuba er med sine kridhvide sandstrande, krystalklare vand, måneskinsnætter og romantiske promenader den perfekte ramme for par, der ønsker at nyde hinanden i en afslappet stemning og atmosfære. Øen byder blandt meget andet på mangroveskove, dykning ved koralrev og ture på hesteryg over kilometerlange sandstrande.

Besøg Cayo Largo på Cuba på et 5, 7 eller 10 nætters cruise med Star Flyer, der afgår i januar, februar, marts og december 2015, herunder jule- og nytårscruise. Priser fra 1475 euros. Bestil inden 30. april 2015 og få 10-20 % Early Booking-rabat.

Soper’s Hole, British West Indies

Omringet af små bjerge ligger byen Soper´s Hole med sin billedskønne marina og farverige huse på øen Tortola. Stedet er indbegrebet af intim stemning kombineret med lokalt byliv, restauranter, eksklusiv shopping og et stort udvalg af vandsport. Nyd en drink på en af de mange hyggelige barer med udsigt til de mange flotte yacht-skibe. På krydstogtet til Treasure-øerne er der overnatning i Soper´s Hole.

St. Barts

Øen St. Barts er lig med smukke omgivelser og fransk elegance. Fantastiske strande og smuk arkitektur, lækre restauranter og designerbutikker i havnebyen Gustavia med sine svenske aner gør St. Barts til en romantisk perle. Øen byder bl.a. på en række moderne hoteller med spa-faciliteter for både gæster og besøgende udefra.

Besøg Soper’s Hole og St. Barts på et 7 nætters cruise med Star Clipper til Treasure-øerne. Der er afgange i januar, februar, marts, november og december 2015 til priser fra 1475 euros. Bestil inden 30. april 2015 og få 10-20 % Early Booking-rabat.

Nevis

Oplev et sandt caribisk paradis på den lille ø Nevis med sine smukke sandstrande, afslappede stemning og charmerende ydre. Besøg fx øens botaniske have, en af de mange smukke kirker eller den `hemmelige´ strand Lovers Beach på øens nordlige side, der er oplagt til picnic eller en svømmetur i eftermiddagssolen.

Besøg Nevis på et 7 nætters cruise med Star Clipper til Leeward-øerne. Der er afgange i januar, februar, marts, november og december 2015 til priser fra 1475 euros. Bestil inden 30. april 2015 og få 10-20 % Early Booking-rabat.

Hydra

Biler og motorcykler er forbudt på den lille charmerende græske ø Hydra, så transport foregår enten med vand-taxi, gående eller på æselryg gennem brostensbelagte gader og støvede stier. Øens havneby byder på butikker, restauranter, gallerier og markeder, og over hele øen danner klipper og bjerge billedskønne rammer for afslapning og badning i azurblåt vand.

Besøg Hydra på et 7 nætters cruise med Star Clipper til de sydlige Kyklader. Der er afgange i maj, juli, august og oktober 2015 til priser fra 1755 euros. Bestil inden 31. januar og få 10 % Early Booking-rabat.

Stromboli

Nord for Sicilien ligger vulkanøen Stromboli, en af de i alt 7 Æoliske øer, der siden 2000 har været optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste. Hele området byder naturligvis på fantastiske udsigter, rå natur og bjergtagende solnedgange. På krydstogtet til Siclien og Amalfikysten sejler vi forbi Stromboli om aftenen og får dermed en enestående mulighed for at se rødglødende lava fra en af de få aktive vulkaner i verden.

Sejl forbi Stromboli på et 7 nætters cruise med Royal Clipper til Sicilien og Amalfikysten. Der er afgange i maj og juni 2015 til priser fra 1945 euros. Bestil inden 31. januar og få 10 % Early Booking-rabat.

Bonifacio, Korsika

På Korsikas sydligste spids ligger den billedskønne by Bonifacio i dramatiske omgivelser. Byens livlige havn har flere udsøgte fiskerestauranter og en moderne marina. Over havnen ligger den kastellignende middelalderby placeret direkte på klippesiderne. Tag en slentretur og oplev byens rolige omgivelser eller prøv et ægte toscansk måltid.

Besøg Bonifacio på et 7 nætters cruise til Korsika, Côte d´Azur og Monaco eller til det Liguriske og Tyrrenske hav, begge med Star Flyer. Afange d. 23. og 30. maj, 13. juni, 22. august og 5. september 2015 til priser fra 1755 euros. Bestil inden 31. januar og få 5-10 % Early Booking-rabat.

Alle priser er eksklusiv havneafgifter og fly til og fra cruiset.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største og højeste sejlskibe. De besøger ofte havne hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht.

Alle tre skibe har teaktræs-dæk, pool, spisning i et uformelt miljø, den hyggelige Tropical Bar på dækket og en komfortabel piano bar. Skibene tilbyder første klasses indkvartering og restaurant.

På Star Clippers’ hjemmeside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan du finde din nærmeste agent, hvor du kan booke dit Star Clippers cruise. Her kan du også læse mere om de forskellige skibe, deres ruter og hvornår de afgår.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen