2015-04-28 10:44Pressemeddelelse

Aktiviteter eller afslapning i Jordan - 5 anbefalinger

null

Hvad end du er til aktiviteter eller afslapning - eller måske en blanding af begge dele - så har Jordan en masse at byde på til din næste ferie. Prøv fx kræfter med klippeklatring og ridning eller slap af med spa-behandlinger og meditation i solnedgangen ved det Døde Hav.

Slap af på førsteklasses spahoteller

Vand, varme og mineraler må nærmest være definitionen på ultimativ afslapning, og Jordan kan byde på et væld af førsteklasses spa-faciliteter, ikke mindst i området omkring det Døde Hav. Prøv fx en behandling eller et ophold på Anantara Spa, Thalgo Spa eller det fantastiske The Jordan Valley Marriott Dead Sea Resort & Spa, der har været førende inden for spa-behandlinger gennem flere årtier.

Lad op under vandfaldets varme stråler

Der er en anden og mere livlig form for vand på spil i Hammamat Ma’in vandfaldet (Ma’in Hot Springs, hvor strålerne kan blive op til 63 grader varme takket været lavaformationer i undergrunden. De maleriske omgivelser og det mineralrige vand tiltrækker tusindvis af lokale og turister, der slapper af og lader op hele året rundt.

Meditér i Little Petra

Jordan er med sin storslåede natur og brede vidder på mange måder det perfekte sted for meditation og fordybelse. I Little Petra - en `forstad´ til det nærtliggende Petra - findes `Meditation Camp & Self-development´, hvor alle er velkommen til at dyrke forskellige former for mediation. Jordan Tourism Bureau tilbyder desuden 3 særlige meditationsture til henholdsvis Wadi Rum (fuldmåne-meditation), Little Petra (fredag og lørdag aften) og ved det Døde Hav (fredag aften ved solnedgang).

Styrk formen i Amman

Er du mere til action end afslapning, kan Jordans hovedstad Amman tilbyde et stort udvalg af aktiviteter. Her kan du besøge fitness centre, spille tennis, svømme eller dyrke andre former for sport. I området omkring Amman er det muligt at ride, cykle, klatre og spille golf. Har du mere mod på en dag som publikum, kan du fx overvære professional fodbold, basketball eller håndbold i det imponerende Sports City i Amman.

Tag på klatretur på klipperne i Wadi Rum

Ørkendalen Wadi Rum, der bedst indtages i jeep, på heste- eller kamelryg, er foruden sit enestående sceneri et oplagt sted for en lang række udfordrende aktiviteter. Klippeklatring er et hit blandt mange besøgende, men du kan også få pulsen op på udfordrende vandreture gennem området eller prøve at campere en eller flere nætter under åben himmel.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen