2018-01-16 13:02Pressemeddelelse

90 rejsebureauer skal på studietur til Sydafrika

null

South African Tourism satser aktivt på det nordiske marked.

“For at vise, hvad Sydafrika tilbyder, arrangerer vi en omfattende studietur med fire rejseruter. Deltagerne møder lokale turismeaktører tilpasset de nordiske landes ønsker. South African Tourism samarbejder med South African Airways og Destination Management Companies (DMC’er). Supplerende program og invitationer er under forberedelse,” fortæller en engageret Abby Swartz, Marketing og Promotion Manager for Norden hos South African Tourism.

Hun deltog på roadshows i Norden i slutningen af oktober og mødte stor interesse fra medier og rejsebranchen. Fælles for alle lande var behovet for at lære mere om Sydafrika. Det behov har hun taget alvorligt, for turismen fra Skandinavien er vigtig.

De nordiske lande med Norge, Sverige, Danmark og Finland får stadig større betydning for Sydafrika. Over 60.000 skandinaver besøgte Sydafrika mellem januar og juli i år. Det bidrager til, at South African Tourism vil nå sit strategiske mål “5 in 5” – dvs. at tiltrække fem millioner turister i løbet af de næste fem år.

“Vores organisation har brugt meget tid på at gennemgå vores strategi i løbet af det sidste år. Vi har gennemført grundige analyser og studier for at skabe rammerne for markedsføring og investering. Vi har satset på en strategisk bestemmelse om at tildele ekstra budget for at øge indsatsen mod forbrugere og turisme, så vi kan præsentere og sælge Sydafrika som en destination i verdensklasse,” siger Chief Operating Officer Sthembiso Dlamini fra South African Tourism.

South African Tourisms strategi for Norden er primært baseret på klare, resultatorienterede partnerskaber med sydafrikanske turismeaktører og nordiske operatører. Dette hovedmål går igen i alle de aktiviteter, der er planlagt for 2017 og 2018.

Det første projekt startede 23. oktober 2017, da South African Tourism introducerede 20 sydafrikanske aktører på et roadshow i Norden. Turnéen startede i København og gik videre til Oslo, Stockholm og Helsinki, hvor den sluttede 26. oktober 2017.

Sydafrika blev godt modtaget i alle byer, og mange deltagere tog turen for at møde aktørerne. I København kom der over 40 rejsebureauer, 20 i Oslo og Helsinki og 32 i Stockholm.

“Sydafrika har meget at tilbyde nutidens rejsende, og South African Tourism er ivrig efter at dele så mange værktøjer som muligt for at hjælpe rejsebureauer med at sælge Sydafrika effektivt,” forklarer Abby Swartz. Hun er særdeles positiv over for muligheden for at arbejde endnu tættere med den skandinaviske presse og turisme.

Her er nogle tal:

Antal turister fra Norden til Sydafrika mellem januar og august 2017

  • Danmark – 18.450 – 6,6 % stigning i forhold til samme periode sidste år.
  • Finland – 5.776 – 8 % stigning i forhold til samme periode sidste år.
  • Norge – 12.123 – omtrent tilsvarende i forhold til samme periode sidste år.
  • Sverige – 27.094 – 15,1 % stigning i forhold til samme periode sidste år.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Eden Roc Cap Cana. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen