2014-11-26 10:03Pressemeddelelse

261 personer danner menneskeskabt fredstegn i Det Døde Hav, Jordan

null

Det Døde Hav i Jordan var for  nylig scene for  et nyt Guinness verdensrekord-forsøg. Tirsdag d. 30. oktober 2014 blev verdens største menneskeskabte flydende objekt formet af 261 personer.

Ved rekordforsøget samarbejdede 261 ansatte fra Crowne Plaza Dead Sea Resort and Spa, Holiday Inn Resort Dead Sea, Marriott Hotel Jordan Valley Resort and Spa, Movenpick Resort and Spa Dead Sea, Kempenski Hotel Ishtar Dead Sea, Winter Valley Warwick Resort and Spa, Dead Sea Spa Hotel, Hilton Dead Sea Resort and Spa og King Hussein Bin Talal Convention Center for første gang. De ansatte, der er en blanding af jordanere og udenlandske medarbejdere, var iført ensfarverede trøjer og holdt hinanden i hænderne for på den måde at forme det flydende menneskeskabte fredstegn. Rekorden blev officielt annonceret af en repræsentant fra Guinness World Records  klokken 11:16.

Det Døde Hav i Jordan er verdenskendt for sine prisvindende wellness-tilbud og medicinske spabade, internationale hotelkæder og et state of the art-konferencecenter. I Skandinavien er området også kendt af mange som stedet, hvor der udvindes en række  kosmetiske og helbredende salte og mudder-produkter.

Rekordforsøget blev arrangeret af Monaco Business Development, som er et marketingbureau, der arbejder med at promovere produkter, services og koncepter i Jordan, og Ziyad Mazzawi Corporation, et produktionsselskab i Amman, Jordan. Guinness Verdensrekordforsøget blev støttet af Jordans Turistbureau. 

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen