2014-01-20 17:38Pressemeddelelse

10 ting du ikke vidste du kunne gøre i Amman

null

1. Nyd udsigten fra Wild Jordan Café, og støt samtidig Jordans naturreservater. Royal Society for the Conservation of Nature´s projekter arbejder for at bevare biomangfoldigheden i Jordan. Menuen er moderne: fedtfattig, lowcarb og med lokale ingredienser fra naturreservaterne

2. Efter en lang dag med oplevelser, er det oplagt at nyde et par timer i Hammam ‘en og lade batterierne op igen. Her findes dampbad, sauna, jacuzzi, skrub-behandlinger  og massage. Alt sammen midt i Amman.

3. Tag en tur på hesteryg, og for de knapt så erfarende er det muligt at bestille ridetimer. Amman byder på et stort antal ride klubber som både har undervisning og ture i det fri.

4. Hvad med et kursus i lokal madlavning? Hos Beit Sitti er det små hold med maks. 12 deltagere. Her undervises i lokal madlavning, og der laves både morgenmad, frokost og middag. Og kurset afsluttes selvfølgelig med at smage på maden.

5. Tag børnene med til børnemuseet. Museet er blevet bygget på initiativ fra Hendes Kongelige Højhed Dronning Rania, som mener børnene lærer bedst gennem leg.

6. Besøg også Royal Automobile Museum. Museet har en enestående samling af motorcykler og biler, som stammer helt tilbage fra det store Arabiske Oprør, og rummer desuden Kong Husseins 1952 London Capri og Mercedes 300SL “Gullwing”, som han brugte til racerløb.

7. Shop-amok i Ammans mange shopping centre. Her findes alt inden for den sidste mode og kendte designer mærker.

8. Hvad med at tage 2 venner med til en weekend i Amman og en omgang “Paintball”? Uventet og morsomt.

9. Køb et moderne kunstværk med hjem. Tag på opdagelse i kunstverdenen og de mange moderne gallerier med både kendte og ukendte kunstnere.

10. En dag i vandland! her kan hele familien køles ned på en varm sommerdag. Her findes store bassiner og alle tænkelige faciliteter.

Det er let at besøge Amman på en weekend. De fleste flyselskaber har daglige afgange til Jordan og Amman: Med Turkish Airlines koster en flybillet t/r fra DKK 3601 inkl. skatter og afgifter

Der findes hoteller i alle kategorier. Find en oversigt over alle hotellerne her:http://international.visitjordan.com/VisitorToolbar/Hotels.aspx .

Alle taxaer er gule og kører på taxameter. Om aftenen aftales dog prisen inden afgang. I tillæg betales der drikkepenge (ca. 200 fils/20 piaster). Det er muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet, man kan også bede hotellet om at bestille en taxa til at hente jer ved ankomst.

HUSK der er visumpligt til Jordan. Prisen er 20JD (Ca. 30 USD) og fås i lufthavnen ved ankomst.

Vil du mere om hvad Amman har at tilbyde, så finde informationerne på visitjordan.com og http://visitjordan.com/99things/

Jordan Tourism repræsenteres i Norden af United Spirit Nordic, som hovedkontor i København. Vi træffes på telefon 33 11 56 00 eller på mail jordan@unitedspiritnordic.com. Send os en mail hvis du ønsker brochurer, kort eller information


United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen