2014-04-28 15:23Nyheder

Tobago Carnival Regatta – stjernespækket sejlsport

null

Perfekt vind gjorde Tobago Carnival Regatta til en stor succes. Surfere og sejlere red på de perfekte bølger ved Pigeon Point, som CNN har kåret til at være en af verdens bedste strande.

D. 23. Februar sparkede perfekt vind Tobago Carnival Regatta ved Pigeon point i gang. 50 kitesurfere, 23 vindsurfere og 25 joller konkurrerede mod hinanden.

Regattaen er for alle, og også 90 børn fra sejlklubber i Trinidad og Tobago deltog i deres optimistjoller.

Lokale og internationale stjerner

Der var  masser af stjerner at finde på Pigeon Point. Vindsurfing legenderne Brian Talma, Kevin Pritchard (8 gange verdensmester) og Diony Guadagnio deltog i konkurrencen.

Tobagos egen helt Dwight Hall imponerede både dommere og tilskuere med sine tricks. Han var oppe i mod et meget svært felt, og fik en flot 4. Plads.

Prøv det selv

Dem der ikke kunne nøjes med at kigge på, kunne selv prøve kræfter med surfing eller sejllads. Festivalen tilbyder nemlig begynderkurser til både børn og voksne. Udover surfing og sejlads er der mange andre aktiviteter der gør Tobago Carnival Regatta til mere end en sejlsportsbegivenhed, det er en hel oplevelse med sport, sjov, sol, underholdning, smukke omgivelser og meget mere. Regattaen er en tilbagevendende begivenhed der tiltrækker både lokale og turister.

De vandsportsinteresserede kan glæde sig til februar 2015 hvor Tobago Carnival Regatta vender tilbage. Her kan man igen se de professionelle folde sig ud på vandet eller selv forsøge sig med sejllads og surfing.

Vil du opleve Tobagos mange fantastiske muligheder kan du til sommer rejse med Top Tours via London fra 8.998 DKK.

Til vinter kan du  rejse med Apollo fra København til Tobago fra kun 14.548 DKK.Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen