2013-12-18 15:27Nyheder

Star Clipper kåres til "Årets Oplevelse" af Allt om Resor i Sverige

null


Heidi Rovén, Allt om Resor, skriver således om Star Clipper:
“Det svenskejede rederi Star Clipper har tre sejlskibe, såkaldte fuldriggere. "Star Flyer" og "Star Clipper” er søsterskibe og, sammen med den 5-mastede "Royal Clipper”, hører de til højeste Clipper skibe i verden. Ejeren Mikael Krafft, er ligesom mange af gæsterne, inkarneret sejler, men det er absolut ikke påkrævet - det er en fantastisk rejse selv for landkrabber . Det kan tage et par dage at få “sø-ben", men det er det hele værd. De gæster som ønsker det, kan hjælpe med at hejse sejl, klatre i masten eller sove på dækket under den stjerneklare himmel. Men tror ikke at det er en slidsom ferie, dette er ferie på luksusniveau. Atmosfære er personlig, stemningen afslappet - og altid med stil og elegance. Til middagene vælger man selv hvor og med hvem  vil spise, og der findes ingen strenge påklædningsregler. Det er bare at slå sig ned, ofte sammen med officerene om bord, og nyde de kulinariske lækkerier.”

Priseksempel; Fra ca. SEK 1.950 pr. person/dag, prisen inkluderer indkvartering i delt dobbeltkahyt og fuld forplejning , drikkevarer betales separat, og der skal påregnes ca. SEK 70 pr. person/dag.

Hvor: Caribien, Middelhavet, Verdensomsejlinger, Atlanten, Panama kanalen, Costa Rica og Cuba

Her trives: Sejlfolket og alle som er åbne for en anderledes ferie tæt på havet.

Mere information: www.starclippers,com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen