2015-03-10 14:56Nyheder

Skandinavien er vilde med Trinidad & Tobago

null

Turister fra Skandinavien er tilsyneladende vilde med karneval, skildpadder og krystalklart vand. Ifølge en ny rapport fra Trinidad & Tobagos turistministerium fra februar 2015 sås en stigning på hele 43 % i antallet af rejsende fra Skandinavien til Trinidad & Tobago fra 2013 til 2014. Stigningen er iøvrigt den største blandt tvillinge-øernes internationale markeder.

Stigningen hænger dels sammen med en generel øget interesse for Caribien, men også Trinidad & Tobagos evne til at markedsføre sig som en alsidig feriedestination synes at spille ind. 

"På Trinidad & Tobago får turister mulighed for at kombinere by og strand, og den blanding tiltaler mange i Skandinavien, hvor vi ofte ønsker både oplevelser og afslapning på vores ferie" udtaler Christine Engen, direktør for bureauet United Spirit Nordic, der varetager pr- og marketing for Trinidad & Tobago i hele Norden.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen