2015-08-04 12:00Nyheder

Rejs nemt til Trinidad & Tobago hele året

null

Skandinavien er vilde med Caribien, og derfor burde det komme som en god nyhed for mange, at det nu er nemmere end nogensinde før at rejse til tvillingeøerne Trinidad & Tobago.

Du kan flyve til enten Port of Spain på Trinidad eller Tobagos A.N.R. Robinson-lufthavn med tyske Condor Air, Virgin-Atlantic, British Airways eller Trinidad & Tobagos eget selskab Caribbean Airlines.

Flyv fx med British Airways fra London Gatwick til Port of Spain 6 dage om ugen (minus lørdag) eller med Condor Air fra München til Tobago på alle mandage. 

Vælger du at rejse videre mellem de to øer på egen hånd, tager flyveturen blot 25 minutter.

I efteråret kan du bl.a. opleve Tobago Cycling Classic og madfestivalen Blue Food Festival samt lysfesten Divali på Trinidad.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen