2015-01-27 11:49Nyheder

Las Cuevas stranden på Trinidad modtager Blue Flag Award

null

Las Cuevas stranden på Trinidad har modtaget den prestigefulde Blue Flag-pris som led i en ny skærpet satsning på miljø og bæredygtighed på tvillingerneøerne Trinidad & Tobago.

Prisen tildeles på baggrund af 32 strandkriterier og 24 vandkriterier, der bl.a. omhandler vandkvalitet, miljøinformation, sikkerhed og service. 

Det var Trinidad & Tobagos Turistselskab (TDC) der i samarbejde med landets turistministerium (MOT) uddelte prisen ved en ceremoni på selve stranden d. 16. januar 2015. 

Det blå flag er et internationalt anerkendt øko-mærkat, der er tildelt til over 4000 strande og marinaer i 48 lande. I Trinidad & Tobago bliver det lokale Blue Flag-program varetaget af græsrodsorganisationen Asclepius Green.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen