2015-03-26 11:27Nyheder

Invitation til pressetur til Jordan i maj 2015

null

Jordan Tourism Board (JTB) har glæden af at invitere journalister fra større medier i Danmark til en gruppe-pressetur af 5 dages varighed i maj 2015.

Presseturen foregår fra d. 18. - 22. maj (NB. presseturens start- og slutdato kan variere ca. 1 dag afhængig af tilgængelige flyafgange) for 7-9 journalister og andre formidlere.

Presseturen dækker de største og vigtigste steder og seværdigheder i Jordan som fx hovedstaden Amman, den historiske by Jerash, Det Døde Hav, oldtidsbyen Petra og ørkendalen Wadi Rum. Det bliver endvidere muligt at forlænge turen med 1-2 dage på egen hånd. Et detaljeret program følger inden afrejse.

Deltagelse i presseturen kræver forhånds-bekræftelse af minimum 1 artikel i et større medie.

Send en mail til pr@unitedspiritnordic.com senest d. 13. april, hvis du ønsker at deltage i presseturen.

Jordan Tourism Board forbeholder sig retten til at fordele de 7-9 pladser ud fra de indkomne ansøgninger på baggrund af forskellige kriterier.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen