2014-04-29 10:30Nyheder

Er du træt af den lokale golfbane? Prøv noget nyt

null

Med fantastisk smuk natur og eksotisk dyreliv er Trinidad & Tobago den perfekte kulisse at spille golf i.

Er du træt af de lokale golfbaner som du har set så mange gange før? Så prøv noget helt nyt: Tag til Trinidad og Tobago og spil golf.Her får du guiden til Trinidad og Tobagos fire bedste baner.

Millennium Lakes

Millennium Lakes Golf og Country Club byder på en fantastisk naturoplevelser og gode faciliteter.

Banen har en spektakulær panoramaudsigt ud over Trinidads bjerge. Banen snor sig langs Arouca floden som også er inkorporeret i banen. Floden og de mange søer giver masser af udfordringer, og den stærke vind kan udfordre selv det nemmeste skud.

Der er et rigt dyreliv omkring banen hvor man især kan se eksotiske fugle, men også krokodille-kaimaner.

Er man sulten eller træt efter et parti golf kan man spise på klubbens lækre restaurant eller slappe af i klubhuset.

Greenfee:

9 huller: 50 US dollars

18 huller: 100 US dollars

St. Andrews Golf Club

St. Andrew Golf bane kaldes også Moka. Banen er en 18 huls bane, der både er sjov og udfordrende at spille på.

St. Andrews Golf Club  ligger ved Maraval floden som også indgår i flere af banens huller. Kombination af smalle fairways, kurvede greens og strategisk placerede tropiske træer har gjort St. Andrews banen meget populær. Tripadvisors brugere giver banen og klubben hele 4,5 stjerner.

På banen er det muligt at møde PGA tour spilleren Stephen Ames der er født på Trinidad. En anden lokale stjerne der besøger banen er cricketspilleren Brian Lara.

Greenfee:

9 huller: 43 US Dollars

18 huller: 71 US Dollars

Tobago Plantations Golf and Country Club

Ved Magdalena Grand Beach Resort ligger Tobago Plantations Golf og Country Club. Den nyrenoverede bane er utrolig smuk og ligger lige ud til Atlanterhavet, hvor pålandsvinden giver nogle af hullerne links-præg. Det gælder især 3. Hul, par 4, der er kun få meter fra vandkanten med panorama udsigt til Tobagos største by Scarborough. Da der stort set altid spilles i modvind ved dette hul, har det handicapnøgle 1.

Banen ligger i en gammel sukkerrørsplantage og en fredet mangroveskov, så der er masser eksotisk natur at kigge på. Udover fascinerende planteliv, er det også muligt at se kaiman-krokodillen i banens søer. Man behøver dog ikke bekymre sig om kaimanerne da de altid bliver i søerne.  

Tripadvisors brugere giver Tobago Plantations Golf and Country Club den flotte karakter 4 og kategoriserer den som ”meget god”.

Greenfee:

9 huller: 60 US dollars

18 huller: 85 US dollars

Mount Irvine

Den berømte golfbanedesigner John D. Harris har tegnet den fantastiske Plantation golfbane. John D. Harris er også designeren bag den roste golfbane i Silkeborg. John D. Harris elskede at designe kuperede baner i skovterræn og derfor var opgaven med at designe Mount Irvine banen der ligger i en nedlagt kokosnød-plantage perfekt til ham. Kokostræerne er integreret i den spændende 18 huls bane.

Fra herrebacktee måler banen 6181 meter med par 72 og er derfor udfordrende for selv den bedste spiller.

 Lidt usædvanlig er banens par 74 for damer, som spiller hele syv par 5-huller – to flere end for mændene.

Greenfee:

9 huller: 30 US dollars

18 huller: 48 US dollars.

På begge baner er det muligt at møde en lokal fodboldhelt og tidligere Manchester United angriber Dwight Yorke. Yorke  er fra Scarborough, Tobago hvor der også er opkaldt et fodboldstadion efter ham (Dwight Yorke stadium)

 

Vil du spille golf på Tobago eller opleve den fantastiske natur og kultur, kan du til sommer rejse med Top Tours via London fra 8.998 DKK.

Til vinter kan du  rejse med Apollo fra København til Tobago fra kun 14.548 DKK.Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen