2014-04-16 11:38Nyheder

Den Jordanske regering ændrer i visumafgifter

Ifølge Jordans indenrigsministerium har den Jordanske regering besluttet at ændre i de nuværende afgifter på indrejsevisa.

De nye priser er følgende:

-  Visum med enkelt indrejse, gyldig i to måneder: ca. 300 DKK (40 JOD)

-  Visum med dobbelt indrejse, gyldig i tre måneder: ca. 460 DKK (60 JOD)

-  Visum med flere indrejser, gyldig i seks måneder: Ca. 900 DKK (120 JOD)

Grupper på fem eller flere personer der har booket rundrejse, pakkerejse eller lignende via et rejsebureau der samarbejder med et jordansk agent, og som opholder sig i Jordan min. 48 timer er undtaget alle visumregler, og skal derfor ikke søge visum.

Rejser man til Aqaba skal der ligeledes ikke søges visum, da dette er et frihandelsområde.

Det tager kun 5 timer at flyve direkte fra København til Aqaba, og der er masser af nemme måder at opleve Jordan på.

I Oktober tilbyder Apollo charterrejser direkte fra København til Aqaba fra kun 2.673 DKK.

Er man interesseret i at udforske Jordans mange kulturskatte og fantastisk spændende historie, tilbyder Albatros flere forskellige rundrejser i Jordan fra kun 8.998 DKK.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen