2015-03-02 07:40Nyheder

Chat om Trinidad & Tobago

null

Nu er det muligt for alle med interesse i Trinidad & Tobago at stille deres spørgsmål om stort og småt i en ny live chat på hjemmesiden gotrinidadtobago.dk 

Chat-funktionen er bl.a. resultatet af en øget interesse for Caribien og tvillingeøerne især, og med den bliver det muligt for både rejsende og rejsebureauer at få svar på deres spørgsmål eller kommentarer fra en af Go Trinidad & Tobagos nordiske medarbejdere. 

Chatten er åben på hverdage fra kl. 9-16.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen