2013-11-27 10:00Blogposts

Ny hoteludvikling på Trinidad og Tobago

null

Der er planlagt en udvikling på 200 ekstra værelserne næste år. På Tobago åbner et nyt 4 stjernet hotel i Lambeau området, Indigo Bay, med  79 suiter og yderligere 66 enheder bliver tilknyttet hotellet. Hotellet vil være færdigt indenfor de næste 18 måneder.

På Trinidad bygges Financial Complex Suite Limited, et nyt hotel som bliver beliggende i centrum af Port of Spain. Hotellet forventes at være færdigt i december 2014, og vil have 77 værelser, 2 suiter, spa, fitness rum, møde- og konference faciliteter, concierge og restaurant.

Hotellet Regent Star åbnede dørene til 55 værelser i juni 2013, ud af de 125 værelser som er planlagt. Regent Star ligger blot 5 minutter fra Piarco lufthavnen, og har 16 executive suiter, 48 deluxe værelser og 61 standard værelser. Der er wifi-internet på hele hotellet samt alle værelser. Hotellet er handicapvenligt, har møde- og konference facilitet, cocktail lounge samt restaurant. Hotellet forventer at have alle værelser færdige i starten af 2014.

Capital Plaza Hotel, som kan prale af udsigt til havet ved Port of Spain, er i gang med en stor renovering af samtlige 243 værelser, og forventes at genåbne i januar 2015. Hotellet genåber som Radisson Hotels International, og kommer til at kunne tilbyde piano bar, 360 graders roterende bar og konference lokaler


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen