2024-05-23 06:45Pressmeddelande

Nu nylanseras prenumerationsboxen Popbox!

Perfekt till livets alla tillfällen!

Ungdomens Nykterhetsförbund nylanserar idag Popbox, en prenumerationsbox fylld med sex noggrant utvalda drycker för alla livsstilar och tillfällen. Boxen är helt fri från alkohol och prenumeranterna kan förvänta sig de bästa smakerna från den alkoholfria dryckesvärlden. 

Fler och fler väljer att inte dricka alkohol och i takt med det har den alkoholfria marknaden exploderat. Med Popbox vill vi öka nyfikenheten för det alkoholfria utbudet och fylla våra boxar med de absolut bästa smakerna, säger projektledaren Levicia Newman.

Boxen kommer ut varannan månad med 6 nya drycker att upptäcka. Innehållet är allt från cider och läsk, till drinkmixar och finare premiumdryck. I boxen får prenumeranterna även ett häfte där de kan läsa mer om dryckerna och få tips på drinkar. 

Sen är det ju bara ett plus att all vinst går till unga i Sverige genom Ungdomens Nykterhetsförbund, fortsätter Newman.

För mer information eller kontakt var vänlig kontakta:

Projektledare Levicia Newman
levicia@unf.se
073 38383 17

Noggrant utvalda alkoholfria drycker för alla livsstilar och tillfällen

Noggrant utvalda drycker för alla livsstilar och tillfällen.


Om Ungdomens Nykterhetsförbund

Ungdomens Nykterhetsförbund, UNF, är Sveriges främsta ungdomsorganisation som arbetar för en nykter livsstil. UNF har cirka 3000 medlemmar fördelat på över 100 föreningar runt om i Sverige. UNF:s vision är en demokratisk och solidarisk värld fri från droger. UNF är såväl partipolitiskt som religiöst obundet.


Kontaktpersoner

Levicia Newman
Levicia Newman