2019-11-14 09:47Pressmeddelande

Villa Söderhamn i ny skepnad!

Trivselhus relanserar nu Villa Söderhamn som den nionde i ett pärlband av nya husmodeller. Ett vackert 2-planshus med många möjligheter.

Villa Söderhamn är en lättplacerad villa med stor flexibilitet på liten yta. Generösa sällskapsytor som kan utökas genom vacker utbyggnad, eller avskärmas för ytterligare sovrum. Det exteriöra uttrycket kan varieras från klassisk charmig vintage till en strikt modern stil.

- Genom att välja till frontespis vid entré och kanske även vid allrum, får huset ett pampigt exteriört uttryck och en ljusare interiör, berättar Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Anette tipsar dessutom om följande tillval för att sätta egen prägel på Villa Söderhamn:

• Husets tre sovrum kan enkelt utökas upp till fem

• Välj till en härlig bastu alternativt en extra klädkammare intill wc/dusch 1

• En öppning mellan våningarna vid trappan skapar extra ljus och rymd

• Välj till vinkelutbyggnad för större sällskapsytor och balkong med utgång från allrummet

Upplev mer av Villa Söderhamn


För mer information, kontakta:

Anette Schill Karlsson, anette.schill@trivselhus.se, 073-818 49 52


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.