2019-11-29 09:55Pressmeddelande

Villa Klövsjö - ny husmodell från Trivselhus

Trivselhus lanserar nu den sista i ett pärlband av nya husmodeller. Villa Klövsjö är en modern tolkning av den klassiska ladan!

Ett funktionellt ladhus i 1,5 plan med härliga ljusflöden och generös förvaring. Fin kontakt mellan kök och vardagsrum med köksön som samlingspunkt. Allrummet på vindsplan har ljusinsläpp från tre takfönster. Vindsplanets klädkammare gör garderober i barnrummen överflödiga vilket ger extra plats för lek.

- Ladstilen blir mer klassisk om man istället väljer liggande träpanel och spröjs på fönstren, tipsar Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Följande tillval finns också för att sätta egen prägel på Villa Klövsjö:
- Omforma en del av klädkammaren på entréplan till härlig bastu
- En takkupa i allrummet ökar takhöjd och ger mer ljusinsläpp
- Använd någon av husets rymliga klädkammare som hemmakontor
- Öppna upp mellan våningsplanen över matplats
- Välj till ett solcellspaket

Upplev mer av Villa Klövsjö


För mer information, kontakta:

Anette Schill Karlsson, anette.schill@trivselhus.se, 073-818 49 52


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.