2019-11-08 09:42Pressmeddelande

Villa Grebbestad i ny skepnad!

Trivselhus relanserar nu Villa Grebbestad som den åttonde i ett pärlband av nya husmodeller. Ett mycket charmigt skärgårdshus med stor potential!

En välplanerad villa med förhöjt väggliv, som kan utformas som klassisk bohuslänskt skärgårdshus eller i mer avskalad modern stil. Fina ljusinsläpp med fönster åt flera håll ger huset en öppen och trevlig umgängesdel. Överplanet har tre sovrum och rymligt badrum.

- Genom att välja till en vinkelutbyggnad med takkupa skapas en generös matplats på entréplan och utgång till balkong från allrummet på överplan, berättar Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Anette tipsar dessutom om följande tillval för att sätta egen prägel på Villa Grebbestad:
- Skapa ytterligare ett sovrum på entréplan
- Markera husets entré genom att välja till en veranda
- Välj till en liten takkupa vid entrén och öppna upp bjälklaget mellan hall och allrum

Upplev mer av Villa Grebbestad


För mer information, kontakta:

Anette Schill Karlsson, anette.schill@trivselhus.se, 073-818 49 52


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.