2019-10-31 09:37Pressmeddelande

Välkommen Villa Vindö

Trivselhus lanserar nu den sjunde i ett pärlband av nya husmodeller. Villa Vindö är ett välplanerat tvåplanshus perfekt för smala tomter.

Detta moderna hus har utgångar åt två väderstreck och en fönstersättning som ger fasaden en stram karaktär. Lägg märke till de generösa sovrummen intill allrummet på överplan, där även möjlighet att addera ytterligare ett sovrum finns. En tuff funktionell villa med rymliga utrymmen även för tvätt och förvaring.

- Ett lättplacerat hus då både gavel och långsida fungerar att placera mot gata, summerar Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Anette tipsar dessutom om följande tillval för att sätta egen prägel på Villa Vindö:
- Skapa ett fjärde sovrum på överplan
- Välj till balkong med utgång från föräldrasovrum och allrum
- Bygg in trappan för att skapa ännu mer förvaring

Upplev mer av Villa Vindö


För mer information, kontakta:

Anette Schill Karlsson, anette.schill@trivselhus.se, 073-818 49 52


Om Trivselhus

Trivselhus tillsammans med systervarumärket Movehome är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken. En majoritet av villorna uppförs med totalentreprenad, vilket även möjliggör att villor från Movehome kan Svanenmärkas. Utöver villor utgör bostadsrätter, radhus och projekthus en växande andel. Genom eget markbolag exploateras råmark till färdig byggklar mark.


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.