2022-02-11 06:06Pressmeddelande

Trivselhus vinner pris som årets nollfelsaktör 2021

Trivselhus vinner utmärkelsen Årets nollfelsaktör 2021Trivselhus vinner utmärkelsen Årets nollfelsaktör 2021

Trivselhus har tilldelats utmärkelsen årets nollfelsaktör av Gar-Bo som är Nordens ledande leverantör av byggrelaterade försäkringar och tjänster. Utmärkelsen delas ut till det husföretag som är bäst på att bygga hus som vid slutbesiktning levereras utan fel.

När Gar-Bo för tredje året i rad uppmärksammar initiativ som bidrar till en bättre kvalitet inom byggbranschen och bland annat utser årets nollfelsaktör är det återigen Trivselhus som står som vinnare. Även 2019 fick hustillverkaren nämligen ta emot det prestigefyllda priset.

Motiveringen lyder: Årets nollfelsaktör uppvisar både hållbarhetsfokus och förträfflighet genom sitt arbete att leverera hus med noll fel vid slutbesiktning. Detta under ett år när det varit svårare än tidigare – noll fel betyder för första gången faktiskt noll fel och året har dessutom kantats av material- och leveransproblematik i branschen. Att leverera nollfelsprodukter till sina kunder under dessa förutsättningar är en tydlig värdemätare. Genom sitt tydliga fokus och engagemang i hela företaget visar aktören åter igen på ett starkt kvalitetsarbete. Årets nollfelsaktör är Trivselhus.

- Vi är oerhört stolta och glada över att vi återigen har fått detta pris säger Jonas Regnander, VD Trivselhus. Vi lever i en utmanande tid och det här året har krävt en laginsats utöver det vanliga för att nå målet att leverera hus av hög kvalitet. En eloge till våra medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för vi ska lyckas och även till våra samarbetspartners och entreprenörer som har anammat vår utgångspunkt att kvalitet och kunden alltid ska stå i fokus. Nu ska vi fortsätta att arbeta för att bli ännu bättre på att hålla en hög kvalitet, en viktig fördel för de kunder som väljer ett hus från Trivselhus eller Movehome.

- Det är andra gången på tre år som vi vinner detta för branschen så viktiga pris, säger Mikael R Olsson, affärschef för varumärkena Trivselhus och Movehome. Engagemanget från varje enskild medarbetare inom företaget är helt avgörande och ett standardiserat arbetssätt och noggrannhet är A och O. Vi arbetar ständigt för att förbättra oss och våra medarbetare är väl medvetna om vikten av att lära sig av de fel som uppstår så att de inte ska uppstå igen. Att hålla en hög kvalitet och leverera så många hus som möjligt utan fel är varken hokus-pokus eller en slump, utan ett gediget arbete som måste göras varje dag. Varje husbyggnation är en lagprestation – och vi spelar med ett riktigt bra lag!


Om Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och levererade under 2020 drygt 260 bostäder i form av villor och gruppbyggda småhus. Företaget har cirka 200 anställda och är en del av koncernen Svensk Husproduktion AB. Trivselhus har närmare 30 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Utöver villor ingår bostadsrätter, radhus och projekthus i produktmixen. Export sker via samarbetspartner till Åland. En majoritet av villorna uppförs med totalentreprenad, vilket innebär praktiskt och juridiskt helhetsansvar för att bygga husen. Trivselhus säljer och tillverkar också villor under systervarumärket Movehome som kombinerar nytänkande med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt.


Kontaktpersoner

Jonas Regnander
VD
Jonas Regnander
Mikael R Olsson
Affärschef Styckehus
Mikael R Olsson