2019-09-13 11:58Pressmeddelande

Trivselhus lanserar ny husmodell och bygger visningshus på önskeläge

Hustillverkaren Trivselhus lanserar nu den första i raden av ett helt pärlband av husmodeller. Villa Svavelsö har ett modernt formspråk och läckra detaljer. Snart sätts dessutom spaden i jorden för att bygga huset som visningshus med sjönära läge i Rydbo Saltsjöbad, Svinninge - alldeles intill ön Svavelsö vilket inspirerat till husmodellens namn.

Villa Svavelsö är ett rymligt tvåplanshus i modern stil med kaxig exteriör genom utskjutande partier och träpanel utan fönsterfoder. Entréplanet har öppen planlösning där trappan upp till det övre våningsplanet blir som en möbel i nisch med generöst ljusinsläpp.

– Villan har hela fem sovrum och från allrummet på överplan nås den inbjudande takterrassen, som tar tillvara på utsikten och ger huset en extra dimension, säger Anette Schill Karlsson, arkitekt på Trivselhus.

Visningshuset byggs i Rydbo Saltsjöbad i Svinninge, Österåker. Ett populärt område med både åretruntbostäder och fritidshus. Då tomten är generös till storleken kommer den att styckas av till totalt tre villatomter.

– Läget kan inte bli bättre, med en fantastisk utsikt ner mot vattnet och bara ett par minuters gångväg ner till badplats, berättar Maria Lundström, säljare på Trivselhus.

De två extra villatomterna släpps till försäljning under hösten 2019, medan premiärvisning av visningshuset Villa Svavelsö väntas ske hösten 2020.

För mer information, kontakta:

Anette Schill Karlsson, anette.schill@trivselhus.se, 073-818 49 52

Maria Lundström, maria.lundstrom@trivselhus.se, 070-361 67 94

 


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.