2016-04-11 10:47Pressmeddelande

Trivselhus exploaterar tomtmark i Karlstad

I Karlstad exploaterar nu hustillverkaren Trivselhus 33 villatomter på attraktivt läge med sjöglimt över Alstern.
 – I tider där bra tomtmark för styckevillor är en bristvara är detta en intressant fortsättning på våra lyckade satsningar i Karlstad de senaste åren, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Området Edsgatan (Norra Stockfallet) är ett av Karlstads mest populära områden med höga, stabila priser på begagnade hus. De nya tomterna ligger mycket naturskönt men samtidigt lättillgängligt. Edsgatan ligger strax nedanför Universitetet och har sjön Alstern i blickfånget. Endast 8 km in till Karlstad centrum, med bra kommunikationer samt cykel- och gångväg längs den gamla banvallen. Dagis, skola finns i närområdet. Ett natur- och bildskönt läge med fina strövområden in på knuten.

Området är lite kuperat vilket möjliggör en variation bland de hus som kommer att byggas.
- Trivselhus erbjuder stora möjligheter till en skräddarsydd huslösning, eller husmodeller från vårt systervarumärke Movehome, berättar Trivselhus vd Jan Johansson.

Säljstarten sker under sommaren för byggstart senhösten 2016. Redan nu tar det lokala försäljningskontoret emot intresseanmälningar.

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands för att lyssna på er, lära känna er, visa sådant ni inte visste om och föreslå skräddarsydda lösningar. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.

FAKTA
• Trivselhus har cirka 25 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr.
• Export sker via olika samarbetspartners till Åland och England.
• Trivselhus levererar närmare 400 bostäder under 2015. Företaget har cirka 230 anställda.
• Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.
• Trivselhus exploaterar mark och bygger bostadsrätter, radhus och projekthus. Dessutom samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av områden för gruppbyggda småhus.
• Trivselhus är en del i skogskoncernen Södra

 Bifogade filer


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.