2020-01-07 09:15Pressmeddelande

Trivselhus bygger första etappen i Sjöåkra, Bankeryd

Hustillverkaren Trivselhus har nu börjat bygga i natursköna Sjöåkra, beläget vid Vätterns strandkant. I den första etappen av området bygger Trivselhus friköpta sluttningsvillor. Området har ett större antal byggrätter och flera etapper är planerade.

Området Sjöåkra ligger endast 10 km från expansiva Jönköping och erbjuder de boende en perfekt mix av närhet till city, närservice i Bankeryd och naturen med strand och strövområden. På en del av de nyexploaterade tomterna kommer Trivselhus i första etappen att uppföra 6 sluttningsvillor.

Det blir äganderätter med fin funktion där helkaklade våtrum och parkettgolv är självklarheter. Möjligheterna att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval. Dessutom har husen såväl balkong som uteplats i marknivå.

- Vi har redan börjat bygga det första huset, som kommer att bli visningshus på området under sommaren, berättar Charlotta Sabel som är Trivselhus projektledare.

Tomtkön i Jönköpings kommun har erbjudits förköpsrätt under vintern och nu släpps villorna till allmänheten via Fastighetsbyrån i Jönköping.

- Närheten till naturen och badstranden ger dessa sluttningsvillor en extra dimension, säger mäklare Catharina Pölder.

Läs mer på Trivselhus hemsida


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.


Kontaktpersoner

Projektledare Trivselhus
Charlotta Sabel
Mäklare Fastighetsbyrån
Catharina Pölder