2020-06-22 06:31Pressmeddelande

Trivselhus bygger andra etappen i Sjöåkra, Bankeryd

Hustillverkaren Trivselhus bygger vidare i natursköna Sjöåkra, beläget vid Vätterns strandkant. I den andra etappen av området bygger Trivselhus friköpta tvåplansvillor. Området har ett större antal byggrätter där även försäljning av villatomter och sluttningsvillor pågår.

Området Sjöåkra ligger endast 10 km från expansiva Jönköping och erbjuder de boende en perfekt mix av närhet till city, närservice i Bankeryd och vacker natur med strand och strövområden. På en del av de nyexploaterade tomterna kommer Trivselhus i andra etappen att uppföra totalt 16 tvåplansvillor i två olika storlekar.

Det blir äganderätter med fin funktion där helkaklade våtrum och parkettgolv är självklarheter. Möjligheterna att forma en personlig bostad är flera genom olika materialval och tillval. Exteriören för de större husen är utformad i modern stil medan de mindre har ett klassiskt uttryck med spröjs på fönstren. Varje hus har egen uteplats och till de större husen ingår praktisk carport.

- Genom att husen finns i två olika storlekar kan vi möta behoven hos en bred palett av husköpare, berättar Charlotta Sabel som är Trivselhus projektledare.

Tomtkön i Jönköpings kommun har erbjudits förköpsrätt under våren och nu släpps villorna till allmänheten via Fastighetsbyrån i Jönköping.

- Närheten till naturen och badstranden ger hela området en extra dimension, säger mäklare Catharina Pölder.


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats. Trivselhus uppförde nära 300 bostäder 2019 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.

Kontaktpersoner

Projektledare Trivselhus
Charlotta Sabel
Mäklare Fastighetsbyrån
Catharina Pölder