2020-10-08 07:01Pressmeddelande

Trivselhus bygger 16 bostadsrätter i parhusform i området Edsgatan, Karlstad

Hustillverkaren Trivselhus bygger nu tredje etappen i området Edsgatan (Norra Stockfallet) beläget i Karlstads kommun. Det blir 16 bostadsrätter i parhusform där de boende själva rår om sin tomtyta.

Området Edsgatan är ett naturskönt område cirka 8 km från Karlstads centrum. Här bor man på några minuters avstånd från sjön Alstern med dess goda bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. Goda kommunikationer med busshållplats en kort promenad bort. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den värmländska landsbygden.

- Den tredje etappen i Stockfallet ger möjlighet till ett boende i en grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse, berättar Charlotta Sabel som är Trivselhus projektledare.

Det blir 16 bostadsrätter i parhusform där de boende själv får rå om sin tomtyta. Ett väldisponerat boende med luftiga sociala ytor, välkomnande entré och klädvård på entréplan. Tre rogivande sovrum och allrum en trappa upp. Två helkaklade WC/duschutrymmen varav det ena med badkar. Möjlighet att skapa ett fjärde sovrum på övervåningen. Utemiljön erbjuder en större terrass i trä på framsidan av huset.

- Väldisponerade hus med luftiga och sociala ytor i en fantastiskt fin miljö nära Karlstad centrum, summerar fastighetsmäklare Alma Röding.


Om Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats. Trivselhus uppförde nära 300 bostäder 2019 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.


Kontaktpersoner

Projektledare Trivselhus
Charlotta Sabel