2020-05-26 06:30Pressmeddelande

Trivselhus bygger 11 moderna bostadsrätter i Vikhem, Staffanstorp

Hustillverkaren Trivselhus bygger nu tredje etappen i Vikhem beläget i Staffanstorps kommun. Det blir 11 moderna kedjehus i bostadsrättsform.

I Vikhem växer en ny stadsdel fram. Här får de boende en hög livskvalitet i ett område där de kan strosa i motionsspår, fika på torget eller leka i parken. Närhet till skolor, badhus och service. Bra kommunikationer med kort avstånd till Malmö, Lund och du når Sturups flygplats på 20 minuter.

- Den tredje etappen i Vikhem blir ett modernt inslag i en stadsdel med i övrigt blandad bebyggelse, berättar Jenny Piltofta som är Trivselhus projektledare.

Det blir 11 moderna kedjehus i bostadsrättsform där de boende själv får rå om sin tomtyta. Ett välplanerat hus med öppna sociala ytor på entréplan. Rymlig entré och hall med bra förvaringsmöjligheter och praktisk anslutning till klädvården och WC/dusch med duschhörna.

En våning upp finns tre rogivande sovrum, allrum med utgång mot balkong samt två klädkammare och WC/dusch med plats att välja till ett badkar. I anslutning till huset finns ett oisolerat förråd.

- Väldisponerade hus med luftiga och sociala ytor med perfekt pendlingsläge, summerar fastighetsmäklare Mikael Green.


Om Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra. Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats. Trivselhus uppförde nära 300 bostäder 2019 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden. Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.


Kontaktpersoner

Mikael Green
Fastighetsmäklare Bjurfors
Mikael Green