2014-11-17 10:09Pressmeddelande

Radhus med attraktivt läge i Gävle

Nu släpper hustillverkaren Trivselhus första etappen på området Lindbacka i Gävle. Här bor man med naturen in på knuten men med närheten till staden. 
– Välplanerade radhus i genomtänkta grupper kommer att forma ett bostadsområde med stor attraktionskraft, säger Trivselhus vd Jan Johansson.

Lindbacka är ett populärt och eftertraktat bostadsområde – naturskönt beläget nära golfbana, i direkt anslutning till Skidstavallen som är en populär skid- och löpspårsanläggning. Dessutom ett uppskattat utflyktsmål för hela familjen med grillplatser mm. Cykelväg mot Engeltofta och friluftsbadet Bönan, med restaurang i rofylld miljö. Ny förskola är byggd i direkt anslutning till området. 

Totalt kommer 32 radhus att byggas varav 12 i första etappen. Radhusen byggs med förskjutna huskroppar i grupp om fyra, med kontrastrik färgsättning och liggande träpanel. Genomgående hög kvalitet och valmöjligheter för en personlig stil gör att detta boende kommer att passa många. Ägandeformen blir friköpt och omfattar även praktisk carport med förråd. 

Första etappen har nu börjat säljas och de första husen beräknas stå klara senhösten 2015. Trivselhus har tidigare byggt ett 40-tal villor på egen mark i området. 
– Med våra radhus har vi möjlighet att möta en ny kundgrupp i regionen, säger Jan Johansson, vd på Trivselhus.

För mer information vänligen kontakta: 
Jan Johansson, tel 070-602 96 07, jan.johansson@trivselhus.se

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands för att lyssna på er, lära känna er, visa sådant ni inte visste om och föreslå skräddarsydda lösningar. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.

FAKTA
• Trivselhus har cirka 25 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr.
• Export sker via olika samarbetspartners till Åland och England.
• Trivselhus levererar närmare 400 bostäder under 2015. Företaget har cirka 210 anställda.
• Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.
• Trivselhus exploaterar mark och bygger bostadsrätter, radhus och projekthus. Dessutom samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av områden för gruppbyggda småhus.
• Trivselhus är en del i skogskoncernen Södra


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.