2020-03-26 07:00Pressmeddelande

Nya stjärnor på hushimlen

Hustillverkaren Trivselhus utökar nu husserien Stella som på kort tid blivit en succé.
- Serie Stella är välplanerade hus som ger våra kunder en enklare husresa till bättre pris och med kortare leveranstid, säger Trivselhus affärschef Mikael R Olsson.

De tidigare 8 husmodellerna i serien får nu sällskap av fler stjärnor på hushimlen! Först ut är vinkelhuset Stella 135. Ett välplanerat 1-planshus där ryggåstak i kök/vardagsrum och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck ger extra ljus och rymd. Avskilt placerade ligger tre sovrum samlade kring ett allrum, där föräldrasovrummet har egen wc/dusch, rejäl klädkammare och altandörr ut mot trädgården. Tack vare sin vinkelform erbjuder huset en skyddad hörna för uteplats med utgång direkt från matplatsen.

- Ett hemtrevligt vinkelhus där ryggåstaket ger en härlig känsla av ljus och rymd, summerar arkitekt Anette Schill Karlsson som skapat huset.

Genom att välja ett hus ur serie Stella utlovar Trivselhus ett bättre pris, en kortare leveranstid och tryggheten i att alla material och lösningar är kontrollerade i förväg.

- Grunden till löftet vilar på att en given husform tillsammans med en palett av våra kunders favoriter bland val och tillval gör husresan enklare och ger kunden tid över till annat. Kort sagt, en närmare väg till kundens eget livsverk, säger Mikael R Olsson

Serie Stella är ledstjärnan på den närmaste vägen till ett nytt hem – ett livsverk. Upptäck husen och mycket mer på trivselhus.se/stella


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.


Kontaktpersoner

Mikael R Olsson
Affärschef Styckehus
Mikael R Olsson