2021-10-21 07:05Pressmeddelande

Movehome omformar sitt erbjudande och lanserar nytt Bygg online

Hustillverkaren Movehome lanserar en ny generation av den digitala huskonfiguratorn ”Bygg online”. ”Tack vare realtidskonfiguration ger vi våra kunder en unik upplevelse av den produkt de drömmer om att köpa”, säger Mikael R Olsson, affärschef Movehome. Samtidigt omformas erbjudandet. ”Genom att låta kunden själv välja vad som är värt att lägga pengar på från start, blir ingångspriset attraktivt och vi räknar med att nå en bredare målgrupp”, säger Mikael R Olsson.

Movehome är en innovativ aktör som utmanar husbranschen och gör det enkelt och roligt att bygga hus - med hjälp av ny teknik. Movehome var redan 2012 pionjärer med det interaktiva verktyget Bygg online, som låter människor forma sitt hus på webben och få pris direkt. Under hösten konstaterade undersökningsföretaget Prognoscentret i sin varumärkesmätning att Movehome utmärker sig på området digitala verktyg. Nu lyfter Movehome konceptet till en ny nivå genom att använda realtidsrendering av miljöer i 360ᐤ.

”Movehome gör det enkelt och roligt att bygga hus. Man får vara delaktig, vet vad man får och får det man vill ha. Och nu kan vi presentera det på ett attraktivt sätt som är helt unikt i husbranschen och som kommer att ge oss fler nöjda kunder då de får en bättre förståelse för vad de köper”, säger Mikael R Olsson.

Utöver att konfiguration av material sker per rum med möjlighet att vrida perspektivet i 360ᐤ, kan kunden vandra runt via hotspots i 360ᐤ för att uppleva husets alla rum. Istället för generella vyer av kök, badrum och vardagsrum visas varje husmodells unika förutsättningar, vilket samtidigt gör huskonfiguratorn till den perfekta digitala villavisningen.

Oftast är ett lågt pris viktigt. Det ger mer pengar över till annat för hela familjen. Lika viktigt är känslan av att bygga hus utan krångel med trygghetskänslan på plats. Därför omarbetar Movehome innehållet i husen för att ge kunden frihet att välja. I Bygg online väljer kunden själv vad som är värt att lägga pengar på från start, eller komplettera med senare.

”Det ger kunden ett riktigt bra pris att utgå ifrån och väljer kunden dessutom vår totalentreprenad menar vi att bygga hus aldrig varit enklare!”, säger Mikael R Olsson.

Movehome marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del i koncernen Svensk Husproduktion AB.

”Genom en ny tydlig positionering för varumärket Movehome täcker koncernens varumärken hela bredden av husmarknaden. Det ger oss unika förutsättningar att nå fler nya kunder, säger Stefan Holmberg, koncernchef på Svensk Husproduktion.


Om Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och levererade under 2020 drygt 260 bostäder i form av villor och gruppbyggda småhus. Företaget har cirka 200 anställda och är en del av koncernen Svensk Husproduktion AB. Trivselhus har närmare 30 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Utöver villor ingår bostadsrätter, radhus och projekthus i produktmixen. Export sker via samarbetspartner till Åland. En majoritet av villorna uppförs med totalentreprenad, vilket innebär praktiskt och juridiskt helhetsansvar för att bygga husen. Trivselhus säljer och tillverkar också villor under systervarumärket Movehome som kombinerar nytänkande med gedigen erfarenhet och köptrygghet, vilket möjliggör ett helt nytt sätt att bygga hus. Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt.

Kontaktpersoner

Mikael R Olsson
Affärschef Styckehus
Mikael R Olsson