2016-10-11 10:59Pressmeddelande

Laga mat på husvisningen med TV-profil

TV-profilen Lotta Lundgren gästspelar hos hustillverkaren Trivselhus i nya samarbetet: C/O TRIVSELHUS. Ambitionen är att förnya husvisningarna.

Vi vill ge besökarna en möjlighet att känna hur det är att bo i våra hus, utan blå plasttossor på fötterna, berättar designchef Jessica Nilsson.

Alla som gått på husvisning kan nog känna igen sig i att det är opersonliga tillställningar – trots att ett husköp är väldigt personligt. Det har Trivselhus tagit fasta på när de utvecklat konceptet c/o Trivselhus. Här är det upplevelsen av huset som står i centrum. Besökarna får möjlighet att laga mat i köket, mingla med sina vänner, eller kanske till och med köra en tvätt – istället för att gå från rum till rum i obekväma plasttossor.

– Det är ett stort beslut att bygga hus och att välja vilket företag man vill bygga det tillsammans med. Det här är vårt sätt att visa vår syn på kvalitet och fingertoppskänsla. Det ska kännas familjärt och varmt, säger Jessica Nilsson.


Söndagen den 23 oktober bjuder Lotta Lundgren på en annorlunda visning i Nacka. Lotta är kocken, matskribenten och tv-personligheten som slog igenom med tv-serierna Landet brunsås och Historieätarna, men blivit lika omtalad för sina böcker och senast för julkalendern i SVT.


- Alla har kanske inte Lotta Lundgren i köket varje helg, men alla våra kunder kommer att leva i och använda sina kök. Nu ger vi dem en möjlighet att prova på huset i verkligheten, säger Trivselhus designchef Jessica Nilsson.

Visningshuset är en 2-plansvilla med modernt uttryck belägen på en tomt med sjöutsikt i Nacka. Mer information om huset med planritningar och bilder hittar ni på: www.trivselhus.se/visningar/visningshus-stockholm-saltsjo-boo/

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands för att lyssna på er, lära känna er, visa sådant ni inte visste om och föreslå skräddarsydda lösningar. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.

FAKTA
• Trivselhus har cirka 25 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr.
• Export sker via olika samarbetspartners till Åland och England.
• Trivselhus levererar närmare 550 bostäder under 2016. Företaget har cirka 260 anställda.
• Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.
• Trivselhus exploaterar mark och bygger bostadsrätter, radhus och projekthus. Dessutom samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av områden för gruppbyggda småhus.
• Trivselhus är en del i skogskoncernen Södra


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.