2016-01-25 10:41Pressmeddelande

Laga mat med stjärnkock på husvisningen

 

Alla som gått på husvisning kan nog känna igen sig i att det är opersonliga tillställningar – trots att ett husköp är väldigt personligt. Det har Trivselhus tagit fasta på när de utvecklat konceptet c/o Trivselhus. Här är det upplevelsen av huset som står i centrum. Besökarna får möjlighet att laga mat i köket, mingla med sina vänner, eller kanske till och med köra en tvätt – istället för att gå från rum till rum i obekväma plasttossor.

– Det är ett stort beslut att bygga hus och att välja vilket företag man vill bygga det tillsammans med. Det här är vårt sätt att visa vår syn på kvalitet och fingertoppskänsla. Det ska kännas familjärt och varmt, säger Jessica Nilsson.

Många visningar i husen kommer att bli annorlunda med teman, gäster och intressanta samarbeten. Först ut i Malmö blir bagarmästaren Jan Hedh som ger besökarna möjlighet att grädda brödet själva. I Göteborg får besökarna lägga sista handen vid svamprisotton i köket med stjärnkocken Gustav Trägårdh. Framöver blir det andra samarbeten som förnyar visningarna.

- Alla har kanske inte Gustav Trägårdh i köket varje helg, men alla våra kunder kommer att leva i och använda sina kök. Nu ger vi dem en möjlighet att prova på huset i verkligheten, säger Trivselhus designchef Jessica Nilsson.

Visningshuset i Göteborg är en 1,5-plansvilla med sluttningsplan på en tomt med havsutsikt i Askim. Stilen är Vintage Living, klassiskt inspirerad för ett modernt boende.

– Det är vår tolkning av ett klassiskt hus som passar väldigt bra på västkusten. Det är kupor och blandad panel, en väldig omsorg i detaljerna, berättar Jessica Nilsson.

31 januari bjuder Gustav Trägårdh på en annorlunda visning.

Mer information om husen med planritningar och bilder hittar ni på: www.trivselhus.se/visningar/visningshus-goteborg

Huset i Höllviken har ett annat tilltal. Det är ett enplanshus i modern stil i kollektionen Scandinavian Blonde. De stora ljusinsläppen i kombination med generös takhöjd gör huset luftigt och ljust.

– Det är viktigt med proportionerna i ett hus i modern stil. Här har vi en förskjutning i huskroppen som skapar flera rum och varierad takhöjd invändigt, säger Jessica Nilsson.

31 januari flyttar Jan Hedh in i huset och sprider doft av nybakat bröd.

Mer information om husen med planritningar och bilder hittar ni på: www.trivselhus.se/visningar/visningshus-malmo

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och hör hemma i Korsberga på det småländska höglandet. Runtomkring oss har vi höglänta och kuperade skogstrakter med småsjöar och mossar. Det är ifrån det här vackra, men ibland karga landskapet vi hämtar vår syn på vad som är äkta, hållbar och gedigen kvalitet. När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husdesign och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands för att lyssna på er, lära känna er, visa sådant ni inte visste om och föreslå skräddarsydda lösningar. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.

FAKTA
• Trivselhus har cirka 25 försäljningskontor från Malmö i söder till Luleå i norr.
• Export sker via olika samarbetspartners till Åland och England.
• Trivselhus levererade närmare 400 bostäder under 2015. Företaget har cirka 230 anställda.
• Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.
• Trivselhus exploaterar mark och bygger bostadsrätter, radhus och projekthus. Dessutom samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av områden för gruppbyggda småhus.
• Trivselhus är en del i skogskoncernen Södra

 Resurslänkar

 


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.