2020-03-10 07:00Pressmeddelande

Hustillverkaren Trivselhus på offensiven i Västergötland

Hustillverkaren Trivselhus tillsammans med systervarumärket Movehome stärker upp med två säljare och nytt kontor i Skövde. – Vi ser potential för en växande bostadsmarknad i regionen och satsar på att ta marknadsandelar, säger Anneli Johansson, affärschef för Movehome.

Trivselhus, tillsammans med systervarumärket Movehome, är en av landets större hustillverkare och satsar nu på att utöka sina marknadsandelar i Västergötland genom det nya kontoret i Skövde och ett starkt engagemang från två säljagenter med bred erfarenhet och brinnande intresse för att förverkliga husdrömmar. Att kunna visa produkten är också en viktig del i satsningen, vilket uppfylls genom att Movehome kommer att bygga ett visningshus i Mariestad.

Satsningen görs samtidigt som Trivselhus investerar i en högautomatiserad hustillverkning i sin fabrik i Landsbro i Småland. Den industriella hustillverkningen möjliggör en produktionsprocess med hög grad av automatisering och robotisering, vilket leder till en förbättrad arbetsmiljö och en kostnadseffektivare produktion.

Med investeringen i Landsbro kommer Trivselhus att få en kapacitet om cirka 1 000 enheter på årsbasis, i en industriell miljö med förbättrad arbetsmiljö. Landsbrofabriken kommer erbjuda de tre produktslagen planelement, volymlägenheter samt volymhus, vilket ingen annan husaktör har samlat i en fabrik i dag.

- Vår målsättning är att skapa en av de absolut bästa fabrikerna i Sverige. Vi kommer att få en unik position på marknaden och genom att koncentrera verksamheten samlar vi också lager och logistik på en plats. Det förbättrar vår effektivitet och därigenom stärks vår konkurrenskraft, säger Anneli Johansson.


Om Trivselhus

EN HUSLEVERANTÖR FRÅN SMÅLAND När ni bygger ett Trivselhus får ni stöd och guidning från de första mötena till att ni flyttat in och börjat leva i ert nya hem. Det kan vara allt ifrån bankkontakter och bygglov till husutformning och byggnation. Under hela färden finns våra experter till hands. Det småländska hantverket som vi är uppvuxna med innebär bland annat millimeterprecision i alla byggdelar. Inget lämnas åt slumpen. Allt andas naturlig kvalitet, precis som Småland. Slutmålet för vår gemensamma resa är ert nya hus. Ert livsverk.


Kontaktpersoner

Anneli Johansson
Affärschef Projekt/Mark
Anneli Johansson