2022-08-15 10:00Persbericht

Tamron wint 3 EISA Awards

Tamron EISA Awards 2022

Transcontinenta BV, Tamron distributeur voor Nederland, kondigt de uitreiking aan van de EISA Awards door de Expert Imaging and Sound Association (EISA) voor drie Tamron objectieven: Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061) voor "EISA TRAVEL ZOOM LENS 2022-2023", Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Model A063) voor "EISA STANDARD ZOOM LENS 2022-2023" en Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD (Model A058) voor "EISA ZOOM LENS 2022-2023". Tamron is al 17 opeenvolgende jaren onderscheiden met EISA Awards en dit jaar wint Tamron maar liefst drie prestigieuze prijzen.

Samenvatting van de EISA jury commentaar in relatie de prijs toekenning.
EISA TRAVEL ZOOM LENS 2022-2023
18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061)

" Dit is een fantastisch objectief voor gebruikers van Fujifilm en Sony APS-C mirrorless camera's die willen reizen zonder een tas vol apparatuur. Het grote zoombereik, gelijk aan 27-450 mm in full-frame termen, geeft de mogelijkheid om foto's en video's te maken in elke situatie, van landschappen tot details in de verte of wilde dieren. Bovendien helpt het effectieve 'VC-mechanisme (vibratie compensatie)' bij het maken van scherpe foto's in omstandigheden met weinig licht. Met een minimale scherpstelafstand van 0,15 m inj de 18mm groothoek  stand en een hoge vergroting (1:2) is dit objectief ook zeer geschikt voor close-up fotografie."

EISA STANDARD ZOOM LENS 2022-2023
28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Model A063)

" De beeldkwaliteit van het vorige 28-75mm F2.8 (Model A036) standaardzoomobjectief van Tamron voor de Sony E-mount was al zeer hoog, en de nieuwe 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 is nog beter. De optische constructie is fundamenteel herzien, met onder meer een nieuwe anti-reflectiecoating die flare en ghosting verder vermindert. Vergeleken met zijn voorganger is de autofocus twee keer zo snel dankzij Tamron's VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineaire motor en de minimale scherpstelafstand bedraagt nu slechts 18cm bij een brandpuntsafstand van 28mm, wat een vergrotingsfactor oplevert van 1:2,7. Daarnaast is de ergonomie verbeterd en kan het objectief naar specifieke wensen van de gebruiker worden aangepast met de gratis Tamron Lens Utility software."

EISA ZOOM LENS 2022-2023
35-150mm F/2-2.8 Di III VXD (Model A058)

" Tamron heeft een uniek lichtserk allround objectief ontwikkeld voor Sony E-mount full-frame mirrorless camera's. Het biedt een uitstekende optische kwaliteit en een uitgebreid zoombereik. Dankzij het grote diafragma over het gehele zoombereik kan dit objectief in potentie meerdere prime objectieven vervangen. De VXD-scherpstelmotor werkt zeer snel en opvallend nauwkeurig en bovendien mooi samen met de Eye AF van Sony-camera's. Het optische ontwerp en de nieuwste coating bieden een uitstekende scherpte en contrast. Het is een perfect objectief voor het maken van portretten op locatie en documentairefotografie, maar doet ook perfect dienst als werkpaard in de studio. Tot slot kunnen er via de gratis Tamron Lens Utility-software door gebruikers specifieke functies aangepast of kan de firmware bijgewerkt worden."

Over de EISA Award

De Expert Imaging and Sound Association is een gemeenschap van 59 technologietijdschriften, websites en sociale media commentatoren uit 30 landen, gespecialiseerd in hi-fi, home theatre, foto en video, in-car en mobiele elektronica. Elk jaar beloont de EISA jury van experts de beste producten in elke klasse met een felbegeerde EISA Award.

EISA Award winnende Tamron objectieven

De ontvangst van deze prestigieuze prijzen markeert alweer het 24e jaar dat Tamron een EISA Award heeft gewonnen, en het 17e achtereenvolgende jaar sinds 2006. Bovendien wint Tamron dit jaar zelfs drie prestigieuze prijzen.

 


Onderwerpen: Awards

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen