2022-06-05 15:19Persbericht

Populaire Bushnell NITRO verrekijkers nu verkrijgbaar in zwart.

Voor iedereen die op zoek is naar een compacte en lichtgewicht verrekijker met een helder, kleurecht en scherp beeld, is een van de Bushnell Nitro verrekijkers de perfecte keuze! Of u nu een natuurliefhebber bent of een reiziger, iedereen is op zoek naar het beste met het kleinste formaat. Laat u echter niet misleiden door het formaat van deze Bushnell Nitro verrekijker. De Bushnell Nitro serie bestaat uit de volgende verrekijkers: Bushnell Nitro 10x25 BN1025B, Bushnell Nitro 10x36 BN1036B en de Bushnell Nitro 10x42 BN1042B. De vorige Nitro modellen waren in stijlvol grijs, maar deze nieuwe serie zijn allemaal in klassiek zwart. 

Alle Bushnell Nitro verrekijkers zijn voorzien van technologieën die ook in de grotere modellen worden gebruikt, zoals Bushnell's befaamde EXO Barrier coating, PC3 fase-gecoate BAK-4 prisma's voor ware kleuren en een verbazingwekkende helderheid, en ED-Prime glas voor haarscherpe en duidelijke beelden. En tot slot is de Nitro verrekijker IPX7 waterdicht en gedekt door de Bushnell Ironclad levenslange garantie.

Beschermd tegen de elementen

De Bushnell EXO Barrier is moleculair aangebracht op de buitenste lens oppervlakken, en stoot water, olie, mist, stof en vuil af. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de schoonheid van de natuur om u heen kunt zien, onder alle omstandigheden. Bovendien zorgt de IPX7 waterdichte constructie voor een waterdichte en nevelvrije afgesloten behuizing. De Bushnell Nitro verrekijker is bestand tegen onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende 30 minuten zonder water binnen te krijgen. Deze verrekijker is dus klaar voor elk avontuur, hoe nat en wild het ook wordt.

Unieke eigenschappen:
  • Volledig glazen, volledig multi-coated optisch systeem in combinatie met ED Prime-glaslenzen verbetert contrast, resolutie en lichttransmissie.
  • Hoogwaardige BAK-4 prisma's met PC3 prisma fasecoatings zorgen voor nauwkeurige kleuren met een hoge helderheid.
  • IPX7 water- en vochtbestendige constructie. Dit is getest door onderdompeling op 1 meter gedurende 30 minuten zonder enige binnendringen van water.
  • Bushnell EXO Barrier op de buitenste lensoppervlakken stoot water, olie, mist, stof en vuil af, voor een altijd duidelijk beeld.
  • Antisliptextuur voor betrouwbare grip, zelfs met één hand, en een rubberen behuizing dat bescherming biedt bij het vallen van de kijker.
  • Dakkant prisma ontwerp zorgt voor een meer gestroomlijnde, compacte verrekijker, makkelijker vast te houden en compacter om mee te nemen.
  • Bushnell levenslange garantie. De Bushnell Nitro verrekijkers zijn bestand tegen de ontberingen van het buitenleven gedurende de gehele levensduur van het product.
Prijzen en beschikbaarheid

De Bushnell Nitro verrekijkers in het zwart zijn vanaf eind 2021 verkrijgbaar bij de gespecialiseerde Bushnell dealers

De adviesverkoopprijzen (inclusief 21% btw) zijn:  

Bushnell Nitro 10x25 BN1025B € 299,99, Bushnell Nitro 10x36 BN1036B € 359,99 en voor de Bushnell Nitro 10x42 BN1042B € 419,99.

 


Onderwerpen: Sport Optics

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen