2022-06-15 12:00Persbericht

Nieuw: ZHIYUN Fiveray FR100C. Een unieke krachtige LED-Light Stick.

ZHIYUN FIVERAY FR100C LED light newsroom 1004x554p

Transcontinenta B.V., Zhiyun distributeur voor de Benelux, introduceert het eerste draagbare LED-licht van dit merk, namelijk de krachtige Zhiyun Fiveray FR100C.

Verlichting is een essentieel onderdeel bij het maken van video-opname, en Zhiyun is daarom van plan om een uitgebreide productlijn van tools te ontwikkelen voor foto- en video. Dit omvat uiteindelijk alles wat je op een opnameset nodig hebt, van gimbals, verlichting tot audio-apparatuur. De Zhiyun FR100C is het resultaat van Zhiyun’s eigen R&D inspanningen, en biedt nu een draagbare LED-light Stick dat vijf maal helderder is dan soortgelijke LED-lampen.

Krachtig 100W vermogen én draagbaar

De FR100C is een krachtige, draagbare LED-light Stick die slanker is en minder weegt dan concurrerende alternatieven, en toch 5X meer licht geeft. De FR100C kan namelijk licht tot 21195 lux (op 0,3 m) produceren en biedt 100 dimstanden om precies aan de eisen van een scène te voldoen. De LED-stick heeft een ergonomisch bedieningswiel dat gemakkelijk met één hand te bedienen is en op het statusdisplay is vervolgens precies de gemaakte instellingen te zien. Door de standaard ¼ schroefdraad in de voet, kan het ook eenvoudig op een gimbal, statief, lamp-standaard of andere apparatuur bevestigd worden.

Kleurtemperatuurregeling over het hele bereik

De Zhiyun Fiveray FR100C heeft een kleurtemperatuurbereik van 2700K tot 6300K en heeft daarnaast een RGB-functie waarbij tint, verzadiging en helderheid afzonderlijk instelbaar zijn.  De HIS full colour stand biedt nog veel meer vrijheid om de verlichting aan te passen aan elke scène, of het nu een natuurlijke omgeving betreft of wanneer er creatief licht nodig is.

Unieke eigenschappen:
  • De Zhiyun Fiveray FR100C is het begin van een uitgebreide nieuwe productlijn van ZHIYUN apparatuur dat te gebruiken is in een studio of op een filmset.
  • Zhiyun's eigen R&D-team heeft deze draagbare LED-light Stick ontwikkeld die 5X helderder is dan alternatieve producten.
  • De FR100C heeft een vermogen van 100W en levert tot 21.195 lux (op 0,3 m)
  • Het biedt 100 dimstanden om precies aan de eisen van een scène te voldoen.
  • De Fiveray heeft een ergonomisch bedieningswiel dat gemakkelijk met één hand te bedienen is en op het statusdisplay vervolgens de instellingen te zien. 
  • Kleurtemperatuurbereik van 2700K tot 6300K en een RGB-functie waarbij tint, verzadiging en helderheid afzonderlijk instelbaar zijn. 
  • Ingebouwde ventilatoren zorgen voor effectieve koeling, zodat het apparaat zelfs bij hoge omgevingstemperaturen gebruikt kan worden en niet te warm wordt.
  • Een grote interne accu met 6 cellen zorgt voor urenlange verlichting.
  • Snel opladen is mogelijk met de 120W PD via USB-C
Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Zhiyun Fiveray FR100C zal vanaf begin juli beschikbaar zijn bij de Zhiyun dealers in de Benelux. Er zijn twee versies van de Fiveray FR100C: een Standaard en een Combo-uitvoering. De Combo-versie bevat naast de LED-light Stick, USB-C kabel en handleiding ook nog een praktische opbergtas en een power adapter voor gebruik via het lichtnet. De Standaard FR100C  heeft een adviesprijs van €219,- en de Combo-uitvoering gaat €269,- kosten.


Onderwerpen: Video

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen