2022-06-08 12:15Persbericht

Nieuw! De Zhiyun SMOOTH-Q4 opvouwbare Smartphone gimbal.

Zhiyun Smooth Q4 main visual

Transcontinenta B.V., Zhiyun distributeur voor de Benelux, introduceert de nieuwe Zhiyun SMOOTH-Q4. Deze gimbal is gericht op live-streamers, vloggers, influencers en filmmakers die graag een compacte gimbal meenemen op reis. 

ZHIYUN Smooth Q4's geheel nieuwe ontworpen arm en verbeterde grip, zorgen voor het bliksemsnel uitklappen en weer opbergen. Ook kan er snel gewisseld worden tussen filmen in landschap- en portretstand. Eenmaal uitgeklapt, stelt de 215 mm ingebouwde uitschuifbare steel videografen in staat om vanuit verschillende hoeken opnamen te maken met een bredere achtergrond, waardoor de creatieve mogelijkheden aanzienlijk toenemen.

Hoewel de Smooth Q4 slechts 181,7 x 107,7 x 56mm meet en 370 gram weegt, is het draagvermogen echter toereikend voor alle actuele smartphones in de markt. Het biedt ongeëvenaarde interactiviteit en controle. Dankzij de eenvoudige, naadloze bediening met één hand en het multifunctionele draaiwiel kunnen filmmakers de helderheid aanpassen met een druk op de knop en de brandpuntsafstand aanpassen met een schuifbeweging. 

De SmartShooting functionaliteit gaat verder met de vernieuwde en speciale ZY CAMI App met een gloednieuwe functie, SMART Templates BTS (Behind the Scenes). Dit maakt het mogelijk om te filmen met behulp van een geselecteerde template, die de BTS camera beweging nabootst. Selecteer gewoon de gewenste modi binnen de ZY CAMIi App en de SMOOTH Q4 zal automatisch videografen begeleiden om verbluffende meesterwerken te creëren. 

Krachtig LED licht met magneetbevestiging

De ZHIYUN Smooth 4 Q4 COMBO heeft een dubbelzijdig krachtig magnetisch invullicht van 5500K met op vier niveaus instelbare helderheid. Dit betekent dat videografen de juiste sfeer kunnen creëren voor een verhaal, zelfs als ze in het donker filmen.

Unieke eigenschappen:
  • Klein maar krachtig, met afmetingen van 181,7 x 107,7 x 56,3 mm en 370 gram 
  • Een opvouwbare en uitschuifbare 3-assige stabilisator ontworpen voor smartphones
  • Diverse opnamestanden: Pan Follow, Follow, Lock, POV, Vortex, Go en meer
  • Magnetisch LED invullicht met een output van 520 lumens en 360° spreiding 
  • Met één klik schakelen tussen verticaal en horizontaal filmen 
  • Smartphone camera app camera of ZY CAMI app 
  • Intelligent volgen, gebarenherkenning (ZY CAMI) 
  • Time-lapse fotografie, panora fotografie, Dolly Zoom (ZY CAMI) 
Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Zhiyun Smooth Q4  zal vanaf half juni beschikbaar zijn bij de Zhiyun dealers in de Benelux. Er zijn twee versies: de Zhiyun Smooth Q4 en de Zhiyun Smooth Q4 Combo. De adviesprijs inclusief btw voor de Smooth Q4 is €129,99 en bedraagt voor de Smooth Q4 Combo €159,99.

 


Onderwerpen: Video

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen