2022-11-11 08:00Persbericht

De Accsoon SeeMo maakt van je iPhone of iPad een professionele monitor

Accsoon SeeMo iPhone HDMI-monitor

De Accsoon SeeMo verandert een iPhone of iPad in een professionele HDMI-monitor met streamingmogelijkheid. Het is hiermee 's Werelds eerste betaalbare professionele HDMI-adapter voor iOS, en het wordt aangesloten via Lightning of USB-C.

Het is geen geheim dat iPhones en iPads de beste kleine schermen in de business hebben, veel beter dan die op gewone on-camera videomonitoren. Dankzij de SeeMo van Accsoon is het nu mogelijk om je camera of andere HD HDMI-bron aan te sluiten op je iPhone of iPad en deze te gebruiken als hoogwaardige monitor. Beter nog, bij het gebruik van de gratis Accsoon SEE iOS-app, geeft het alle filmische functies die een professional nodig heeft direct binnen handbereik.

De beste monitor in broekzakformaat
De Accsoon SeeMo is perfect voor de mobiele filmmaker. Dit is de kleinste, lichtste monitor-setup die net zo goed werkt met handheld foto- en filmcamera's, gimbals als in een opnamestudio. Klik de iPhone in de SeeMo, en binnen enkele seconden is hij omgevormd. Een extra monitor meenemen is dus niet meer nodig. De SeeMo meet slechts 50x39x80mm en wordt bevestigd via een ingebouwde klem die geschikt is voor alle recente iPhones. Sluit de iPhone aan op SeeMo met de meegeleverde haakse Lightning-naar-USB-C-kabel, en de camera op SeeMo met een HDMI-kabel. Zo eenvoudig is het!

Overal en altijd livestreamen
Naast monitoring, kan de Accsoon SeeMo ook HD-video vanaf de camera, mixer of iedere andere HDMI-bron, rechtstreeks streamen naar populaire streamingplatforms zoals YouTube, Facebook en Twitch. Dit alles zonder de noodzaak van een omslachtige laptop of extra apparaten, waar je ook bent. Gebruik het om reizen, fitnesslessen, colleges op de universiteit, feesten of bruiloften te livestreamen, rechtstreeks vanaf de camera, in HD-kwaliteit. De installatie is eenvoudig en de Accsoon SeeMo gebruikt de mobiele of Wifi-verbinding van het iOS-apparaat om tot 1080P 60fps te kunnen streamen.Leg camera opnamen rechtstreeks vast op de Smartphone
De Accsoon SeeMo kan ook een H.264 HD-video, rechtstreeks vanaf de camera, opnemen in de camerarol van een iPhone of iPad. Geoptimaliseerd voor de perfecte bestandsgrootte, en gebruiksgemak, zijn deze bestanden 30Mbps variabele bitrate in 8-bit. Dit maakt het direct delen van clips voor sociale media vanaf de camera veel gemakkelijker. Daarnaast is het ook mogelijk om deze bestanden te gebruiken als back-up van het beeldmateriaal op de camera, of als de tijd dringt zelfs op locatie video's bewerken.

Unieke kenmerken van de Accsoon SeeMo
  • Verandert een iPhone of iPad in een professionele HDMI-monitor met streamingmogelijkheid
  • De SeeMo is licht van gewicht en meet slechts 50x 39x80mm
  • Gebruikt de overal verkrijgbare Sony NP-F accu's
  • Tot wel 8 uur non-stop te gebruiken met een opgeladen NP-F 970 accu
  • Rechtstreeks streamen naar streamingplatforms zoals YouTube, Facebook en Twitch
  • Leg rechtstreeks camera opnamen vast op een iPhone of iPad
  • De Accsoon See IOS-app geeft talloze professionele opnamefuncties
  • Bevestig een recente iPad of iPad Pro aan de SeeMo, met de Accsoon PowerCage en je hebt een regisseursmonitor van professionele kwaliteit
  • De HDMI-adapter voor iOS wordt aangesloten via een Lightning- of USB-C-kabel, en is Apple MFi gecertificeerd, voor een gegarandeerde werking. 
Prijs en beschikbaarheid

De Accsoon SeeMo voor IOS iPhone en iPad is zeer binnenkort verkrijgbaar bij de foto/video speciaalzaken in de Benelux. De adviesverkoopprijs bedraagt € 189,- inclusief btw.


Onderwerpen: Video

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen