2022-08-19 10:00Nieuws

HISWA te WATER is hét moment voor marine kijkers en onderwater drones.

Transcontinenta op HISWA te Water 2022

Transcontinenta BV neemt met veel plezier deel aan de HISWA te WATER 2022 met speciaal voor de watersport ontworpen verrekijkers van Steiner en Bushnell en de unieke onderwater drones van het innovatieve merk Chasing. We zijn te vinden op de boven kade standnummer KB56.
 
De Bataviahaven in Lelystad is ook dit jaar weer de plek voor de HISWA te WATER. Met de groei van de populariteit van de watersport in de afgelopen jaren, is ook de aanschaf van een eigen boot en relevante accessoires voor steeds meer mensen een wens. Tijdens de HISWA te WATER kunnen watersport liefhebbers van 31 augustus tot en met 4 september binnen het enorme aanbod ongedwongen rondkijken, informatie verzamelen, proefvaren en meer. Op de kades van het evenement zijn vele exposanten te vinden die u graag infomeren, variërend van jachtmakelaars, ligplaatsverhuurders, zeilkleding, marine verrekijkers tot onderwater drones.
 
Steiner Navigator verrekijker met kompas HISWA 2022
Steiner voor de perfecte marine verrekijkers

Het Duiste Steiner is een merk dat zich volledig richt op de ontwikkeling en productie van kijkers. Zij hebben innovatie, ervaring en traditie hoog in het vaandel staan. Sinds 1947 staat Steiner bekend om hun verrekijkers van absolute topkwaliteit. Het is dan ook niet voor niets, dat de Steiner marine verrekijkers wereldwijd al vele jaren het vertrouwen genieten van zowel watersport professionals als de pure liefhebber. Zo zijn bijvoorbeeld de Steiner Commander kijkers perfect voor diegene die een langere periode op het water doorbrengen waaronder jachteigenaren, oceaanzeilers en wedstrijdzeilers. Zij zijn bij uitstek gebaad om het allerbeste in marine optiek aan boord te hebben. De Steiner Commander-serie biedt alle functies en optische prestaties die serieuze watersporter nodig hebben, waaronder een ingebouwd en vloeistof gedempt HD gestabiliseerd verlicht kompas met richtkruis, dat als een uiterst nauwkeurig kijk en navigatietool gebruikt wordt.

Bushnell H2O verrekijkers voor elke watersporter

Bushnell is al meer dan 65 jaar de marktleider voor hoogwaardige sport optiek producten. Ze ontwikkelen en produceren onder andere verrekijkers, telescopen en monoculaire kijkers van de hoogste kwaliteit en die toch uiterst betaalbaar zijn. En niet onbelangrijk, hun uitstekende klantenservice is ongeëvenaard. Bushnell verrekijkers vergroten zeker het plezier tijdens watersport gerelateerde bezigheden zoals varen, zeilen, surfen, kanoën tot het bekijken van wedstrijden vanaf het water dan wel de kant. De populaire Bushnell H2O verrekijker serie is recent geheel vernieuwd. Ze bieden voor een ongelofelijk scherpe prijs alles wat je van een waterdichte kijker mag verwachten. De IPX7 afdichting maakt de kijker waterdicht en voorkomt beslaan van binnenuit. De Multi Coatings en BAK-4 prisma's geven onder alle omstandigheden een mooi helder en contrastrijk beeld. De rubberen bekleding zorgt voor een goede grip wat op het water zeker niet onbelangrijk is.

Chasing onderwater drones voor consumenten en professionals

Chasing is de expert op het gebied van betrouwbare, innovatieve, draagbare, compacte en betaalbare micro-ROV's oftewel onderwater drones. Chasing werd in 2016 opgericht door een groep gepassioneerde duikers en professionals en is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken op het gebied van onderwater drones. Chasing producten hebben al tal van prestigieuze prijzen ontvangen waaronder de Red Dot Design Award en iF Design Award. Mede vanwege de gunstige aanschafprijs, hoge prestaties, gemakkelijke bediening via smartphone of tablet en de compactheid worden Chasing onderwater drones op grote schaal zowel door professionals als consumenten gebruikt. Enkele specifieke toepassingen zijn: onderwaterobservatie, natuur- en onderwaterfotografie, aquacultuur, inspectie van rompen, wetenschappelijke exploratie, en milieubescherming. Voor de consumenten bieden bijvoorbeeld de Chasing Dory, Gladius Mini en Gladius Mini S zowel in foto als in 4K-video een ongelofelijke en unieke kijk op de wereld onderwater.

Meer informatie over HISWA te WATER 2022

Bezoek de HISWA te WATER website voor meer informatie over onder andere de locatie, route, het programma, de exposanten en entree tickets. We ontmoeten u graag op de Transcontinenta stand die zoals aangegeven te vinden is op de boven kade standnummer KB56. Tot dan!

 



Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen