2023-02-08 15:00Nieuws

DON’T DREAM IT. OWN IT. Bespaar nu 1000 Euro op een Leica SL Kit

Bespaar tijdelijk 1000 Euro op een Leica SL Kit

Fotografie is onze passie, net als die van u. Of u nu de eerste stap zet naar een Leica of al jaren deel uitmaakt van de Leica Familie, dit aanbod is onze manier om u te bedanken voor uw keuze om de wereld te zien en uit te drukken via een Leica camera.

Daarom kan iedereen nu instappen in het Leica SL-systeem met een uitzonderlijk prijsvoordeel. Met een persoonlijke kortingsvoucher ter waarde van maar liefst 1000 Euro maakt Leica Camera AG het nieuwe en bestaande klanten gemakkelijker om met het Leica SL-Systeem aan de slag te gaan.

De kortingsvoucher kan tijdens de promotieperiode van 8 februari tot 30 april 2023 ingewisseld worden bij aankoop van één van de drie Leica SL2 Kits of Leica SL2-S kits. De SL-Kits bestaande uit een Leica SL2 of SL2-S met een Vario-Elmarit-SL zoom of een van de twee nieuwe Summicron-SL prime objectieven, zijn al tot € 850,00 voordeliger dan de totaalprijs van de losse producten. De tijdelijke 1000 Euro extra voucherkorting zorgt nu voor een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding!

Bespaar tijdelijk 1000 Euro op een van deze Leica SL kits:
  • Leica SL2 kit, body plus de Summicron-SL 35 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2 kit, body plus de Summicron-SL 50 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2 kit, body plus de Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 
  • Leica SL2-S kit, body plus de Summicron-SL 35 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2-S kit, body plus de Summicron-SL 50 f/2 ASPH. 
  • Leica SL2-S kit, body plus de Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 
Hoe komt u aan de 1000 Euro kortingsvoucher?

Om toegang te krijgen tot deze tijdelijke Leica SL promotie, maakt u een Leica account aan of logt u in op uw eigen Leica account. Daar kunt u dan uw persoonlijke Leica SL-Kit  kortingsvoucher aanvragen, welke u via e-mail zal ontvangen. Na de succesvolle registratie of na aanvraag in uw bestaande Leica-account, kan de voucher geactiveerd,  en direct in gebruik genomen worden.

De voucher kan tijdens de promotieperiode van 8 februari tot 30 april 2023 exclusief ingewisseld worden bij de Leica Store Amsterdam, Leica Store Lisse of een van de deelnemende Leica dealers in Nederland.Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen