2022-06-05 15:20Nieuws

Doe mee met de Nationale Fotografie Quiz en win prachtige prijzen!

Nationale fotografie quiz ZoomNL sponsor transcontinenta

Zoom.nl organiseert dit jaar, samen met Transcontinenta als sponsor,  iets bijzonders: de Nationale Fotografie Quiz-Live op donderdag 23 juni om 19:30, waarbij je als fotograaf flink op de proef wordt gesteld. Dit doen ze in vijf verschillende multiple choice rondes met vragen over 'cameratechniek in de praktijk’, ‘raad de instellingen’, ‘smartphone of professionele camera?’ en ‘ken je fotolocaties’. 

Als distributeur van talloze A-merken in de Benelux, stelt Transcontinenta drie geweldige prijzen beschikbaar. Deze prijzen bieden zowel professionals, enthousiaste hobbyisten als amateurs nieuwe creatieve en fotografische mogelijkheden.

Welke prijzen kun je winnen?
  • Hoofdprijs: Leofoto Mr Q-serie LQ-324C Carbon statief met LH-40 kop. t.w.v. € 999,00
  • 2e Prijs: Samyang AF 14mm F/2.8 voor Canon EF of Nikon F of Sony E mount. t.w.v. € 725,00
  • 3e Prijs: Polaroid Now+ camera plus 2x kleur en 2x zwart-wit films. t.w.v. € 211,00
Hoe kun je meedoen?

Ga naar de speciale Nationale Fotografie Quiz pagina op Zoom.nl en geef je daar op via het speciale formulier. Dit mag alleen, in duo’s of in groepjes: wat je zelf het leukst vindt!


Onderwerpen: Events Photo

Over Transcontinenta B.V.

Transcontinenta BV is een value-added distributeur voor Nederland, België en Luxemburg en maakt als dochteronderneming deel uit van de Transcontinenta Group, gevestigd in Nieuw-Vennep, Nederland, nabij de luchthaven Schiphol. De Transcontinenta Group is een particuliere onderneming die oorspronkelijk in 1992 in Nederland is opgericht met eigen vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met passie distribueren wij bekende merken op het gebied van foto, video, sport optics en mobiele connectiviteit. Het brede scala aan merken en producten dat wij vertegenwoordigen, stelt ons in staat ze in een groot aantal markten te positioneren. Van de beginnende amateur, professionele fotostudio tot musea en overheid.


Contacts

Rob van Keulen
NEWSROOM MANAGER
Rob van Keulen