2022-06-09 09:44Pressmeddelande

Studentfirande på JGY Torsta Naturbruksgymnasium

Den 10 juni är det studentfirande på JGY Torsta Naturbruksgymnasium. På Torsta finns Naturbruksprogrammet med inriktningarna Djurvård, Lantbruk och Skogsbruk. Alla studenter deltar gemensamt i dagens program.

Schema 10 juni.
Klockan 09.00 :
Champagnefrukost. Anordnas inte av skolan, finns intresse att delta under champagnefrukosten, vänligen kontakta press@torsta.se, lämna gärna ett telefonnummer, så kan vi förmedla kontakt.

Klockan 11.00-12.30:
Studentlunch med stipendieutdelning och tal på Torsta Gårdsrestaurang. Bland annat delas stipendier ut från LRF-ungdomen, Jägareförbudet och Skogsbranschen. 

Tal hålls av Karin Jonsson, kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd i Krokom och Torstas rektor Oscar Amrén.

Klockan 12.30:
Studentutspring.

Torsta håller till i Ås på Ösavägen 20.

Kontakt: press@torsta.se


Om Torsta

Torsta är ett kunskapscentrum som ska tillgodose och utveckla de gröna näringarnas behov av ny kunskap, nya idéer och nya kontakter. Torsta ligger i Ås, men finns till för och är aktiva i hela Jämtlands län. Vi erbjuder utbildningar och kurser för både unga och vuxna som leder till jobb. Vår utvecklingsavdelning sörjer för att framtidssäkra företags- och landsbygdsutvecklingen. I huvudbyggnaden finns även Torsta Gårdsrestaurang som erbjuder god mat och konferensmöjligheter i lantlig miljö. Vi vill bidra till ökad lönsamhet och affärsmässighet i branschen och vara de gröna näringarnas självklara källa till kunskap. Fråga Torsta! Vi har inte alla svaren, men vi har kunskap, engagemang och nätverk för att ta reda på det du behöver veta.


Kontaktpersoner

Presskontakt
Presskontakt