2019-11-07 09:17Nyheter

JÓLMARKNAD PÅ THE VIKING MUSEUM

Butiken har vi fyllt till bredden med unika och personliga presenter - här är det julmarknad med glasblästring och provsmak av vår egen glögg, karameller och pepparkakor. Strosa runt bland våra närproducerade, spännande varor med ett glas glögg i handen och passa på att köpa våra bästsäljare som halsband med älgtänder, enhörningstofflor och glöggsylt i julklapp till dina nära och kära. Vi utlovar presenter som blir årets snackis, till 20% rabatt hela kvällen!

Joakim Tembert som handblästrar våra fina snaps- och whiskeyglas kommer hit så att du har möjlighet att köpa glas med ett eget personligt motiv - att ge bort i julklapp, eller till dig själv.

Köp den perfekta presenten, ett handblästrat snaps- eller whiskeyglas med eget motiv. Joakim Tembert är på plats och handblästrar glas efter önskemål!

Museet är öppet fram till 20.00. Passa på att gå med på en guidad visning om vikingatidens tredagars vinterfest: Jól. Lär dig om midvinterblot och gårdstomtar och om vilka traditioner som lever kvar i dagens julfirande.

Den här kvällen har du även möjlighet att boka vår jólmiddag på restaurang Glöd. Läs mer på thevikingmuseum.com


Om The Viking Museum

The Viking Museum, ett museum som berättar vikingarnas egen historia via en dramatiserad historia i en unik åkattraktion, utställning, restaurang och shop.